torstai 22. maaliskuuta 2012

Shokkifakta: 95 Suomen tasavallan kansanedustajaa tukee Suomen perustuslain rikkomista!

Suomen eduskunta äänesti Suomen perustuslain vastaisen Kataisen häpeähallituksen puolustusministerin Stefan Wallinin nauttimasta eduskunnan luottamuksesta koskien puolustusministeri Wallinin aiheuttamaa valehtelujupakkaa.

Kaikkiaan 95 kansanedustajaa 200 kansanedustajasta antoi hyväksyntänsä sille, että perustuslakia saa rikkoa eli Bilderberg-ministeri saa valehdella ja vehkeillä Suomen kansaa vastaan aina puolustusvoimien heikentämiseen asti.

Alapuolella lista niistä kansanedustajista, jotka hyväksyvät Suomen perustuslain rikkomisen, kunhan perustuslakia rikkoo Bilderbergiä [illuminatia] palvelevan puolueen hallitusvastuussa oleva ministeri eli tässä tapauksessa RKP:n ministeri.


Ahvenjärvi Sauli /kd Jaa
Alanko-Kahiluoto Outi /vihr Jaa
Arhinmäki Paavo /vas Jaa
Autto Heikki /kok Jaa
Backman Jouni /sd Jaa
Blomqvist Thomas /r Jaa
Brax Tuija /vihr Jaa
Eestilä Markku /kok Jaa
Filatov Tarja /sd Jaa
Grahn-Laasonen Sanni /kok Jaa
Gustafsson Jukka /sd Jaa
Guzenina-Richardson Maria /sd Jaa
Gästgivars Lars Erik /r Jaa
Haavisto Pekka /vihr Jaa
Harkimo Leena /kok Jaa
Henriksson Anna-Maja /r Jaa
Hiltunen Rakel /sd Jaa
Holmlund Anne /kok Jaa
Huovinen Susanna /sd Jaa
Häkämies Jyri /kok Jaa
Ihalainen Lauri /sd Jaa
Jaskari Harri /kok Jaa
Jokinen Kalle /kok Jaa
Jungner Mikael /sd Jaa  
Jääskeläinen Jouko /kd Jaa
Kalliorinne Risto /vas Jaa
Kanerva Ilkka /kok Jaa
Kantola Ilkka /sd Jaa
Karhu Saara /sd Jaa
Kari Mika /sd Jaa
Karimäki Johanna /vihr Jaa
Katainen Jyrki /kok Jaa
Kauma Pia /kok Jaa
Kiuru Krista /sd Jaa
Kiuru Pauli /kok Jaa
Kontula Anna /vas Jaa
Kopra Jukka /kok Jaa  
Korhonen Martti /vas Jaa
Koskinen Johannes /sd Jaa
Kumpula-Natri Miapetra /sd Jaa
Kuusisto Merja /sd Jaa
Kyllönen Merja /vas Jaa
Lapintie Annika /vas Jaa
Lehti Eero /kok Jaa
Lindtman Antti /sd Jaa
Lipponen Päivi /sd Jaa
Myller Riitta /sd Jaa
Myllykoski Jari /vas Jaa
Mäkelä Outi /kok Jaa
Mäkinen Tapani /kok Jaa
Mäkisalo-Ropponen Merja /sd Jaa
Männistö Lasse /kok  Jaa
Mäntymaa Markku /kok Jaa
Nauclér Elisabeth /r Jaa
Niinistö Ville /vihr Jaa
Nylander Mikaela /r Jaa
Nylund Mats /r Jaa
Ojala-Niemelä Johanna /sd Jaa
Orpo Petteri /kok Jaa
Paasio Heli /sd Jaa
Paatero Sirpa /sd  Jaa
Pekonen Aino-Kaisa /vas Jaa
Pelkonen Jaana /kok Jaa
Piirainen Raimo /sd Jaa
Ravi Pekka /kok Jaa
Risikko Paula /kok Jaa
Räsänen Päivi /kd Jaa  
Salolainen Pertti /kok Jaa
Salonen Kristiina /sd Jaa
Sarkomaa Sari /kok Jaa
Satonen Arto /kok Jaa
Sinnemäki Anni /vihr Jaa
Soininvaara Osmo /vihr Jaa
Stubb Alexander /kok Jaa
Taimela Katja /sd Jaa
Tainio Hanna /sd Jaa
Thors Astrid /r Jaa  
Tiainen Eila /vas Jaa
Toivakka Lenita /kok Jaa
Toivola Jani /vihr Jaa
Tolvanen Kari /kok Jaa
Tuppurainen Tytti /sd Jaa
Tynkkynen Oras /vihr Jaa 
Urpilainen Jutta /sd Jaa
Vahasalo Raija /kok Jaa
Vapaavuori Jan /kok Jaa
Viitanen Pia /sd Jaa
Virkkunen Henna /kok Jaa
Virolainen Anne-Mari /kok Jaa
Virtanen Erkki /vas Jaa
Väätäinen Tuula /sd Jaa
Wallin Stefan /r Jaa
Wideroos Ulla-Maj /r Jaa
Zyskowicz Ben /kok Jaa
Östman Peter /kd Jaa

Suomen perustuslaki 11.6.1999/731 - 60§ [Finlex]:

Valtioneuvosto 

Valtioneuvostoon kuuluu pääministeri ja tarvittava määrä muita ministereitä. Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia.

Voitaneen siis sanoa, että suurin osa häpeähallituksen hallituspuolueista sallii systemaattisen ja järjestelmällisen perustuslain rikkomisen ja ne muutamat poissaolleet (27 hallituspuolueista) hallituspuolueiden jäsenet eivät yksinkertaisesti kehdanneet kertoa kyseistä edellä mainittua asiaa julkisesti.

Kansalaiset. Vaatikaa listalta löytyviltä kansanedustajiltanne selvitystä! Älkää äänestäkö enää rikollisten puolustajia ellette itse ole rikollisia!


Lähteet:
http://www.eduskunta.fi/aanestystulos/3/28/2012
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731 

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Shokkifaktat: Suomen istuva perustuslain vastainen häpeähallitus illuminatin alajaoston Bilderbergin luomus!

Moni on tiennyt jo kauan, että Suomen vaaleissa toteutetaan systemaattista vaalivilppiä. Systemaattisen ylempää johdetun vaalivilpin mahdollistamiseen paljon puhuttanut vaalisalaisuus on tietenkin tärkein apuväline, mutta ilman vaalivilpin tekijää eli sitä ylempää tahoa, ei myöskään vaalisalaisuudesta ole hyötyä vaalivilpin tekemisessä. Suomessa vaalien äänet laskee vallassa oleva hallitus/oikeusministeriö ja tietokonejärjestelmillä Tieto (TietoEnator), jonka yhtenä merkittävänä omistajana heiluu illuminatin huijausliikepankki Goldman Sachs. Ei siis liene mitenkään epäselvää, että mikä taho muun muassa edellisten vuoden 2011 eduskuntavaalien pöyristyttävän selkeän vaalivilpin toteutti.

Rautalangasta:

  • Bilderberg-komissio tai vastaava herrakerhotaho päätti Suomen vuoden 2011 eduskuntavaalien voittajat vuosina 2008-2011 
  • Goldman Sachs toteutti vaalivilpin taas vuonna 2011 yksinkertaisella tietokonejärjestelmiensä (Tieto) manipulaatiolla yhdessä Suomen hallitusvastuussa olleen edellisen Bilderberg-hallituksen kanssa
  • Vaalihuijauksen varmisti sionistiomisteiset vaaligalluppien tekijät vilpillisillä gallupeilla, joita suolsi ulos kokoomuslaiset mediat
  • Vaalien voittaja oli Suomen itsenäisyyttä ja kansaa näivettävä illuminatia palveleva rikkaiden puolue Kokoomus
  • Lisäksi vaalien suurin häviäjä eli illuminatin Suomen kakkospuolue RKP kähmittiin valtaan EU-tukipakettivedätyksellä, jolla kansan syvien rivien suosiota nauttinut Perussuomalaiset jyrättiin kielimafia- ja apartheidpuolue RKP:n tieltä pois


Kuvio on selkeä. Täysin selkeä. Rikkaita rasisteja ja ruotsalaisia rasisteja suosivat illuminatin eli Suomen tapauksessa paljolti Bilderbegrin kumppanit valittiin jälleen kerran hallitusvastuuseen kansan tahdosta riippumatta. Tätä illuminatin Euroopan alajaoston Bilderbergin palvelijoiden vuosittaista valintaa on jatkunut siitä lähtien, kun Suomeen viimeisin kansalaisia puolustanut johtaja Urha Kekkonen pakotettiin eroamaan virastaan. Kekkosen aikanahan  paljolti lännessa loisiva illuminati ei päässyt Neuvostoliiton päättäjien ohitse valtaan Suomessa.

Kuitenkin niin sanotut suomalaiset lampaat, ihmiset, jotka uskovat kaiken mitä esivalta ja epärehellinen illuminatin laskuun toimiva epärehellinen länsimedia suoltavat, eivät usko tätä edellä selitettyä kaavaa illuminatin suorittaman julkisen aivopesun takia. Jyrki Kataisen häpeähallituksen osalta ei kuitenkaan tarvita mitään uskoa, sillä faktat puhuvat karusti puolestaan tuon kyseisen häpeähallituksen suoranaisesta laittomuudesta! Katsotaanpa!

Jyrki Katainan valtiovarainministerinä 24.09.2009 [MTV3]:
- Ei. Ei tämä ole kokoomukseen liittyvä kysymys. Ei kokoomus ole saanut senttiäkään Nova Groupilta tai KMS:ltä.
Helsingin Sanomat 17.09.2009:
Kokoomus päätti keskiviikkona palauttaa Nova Groupilta ja yhtiöön liittyviltä osilta Kehittyvien maakuntien Suomi ry:n kautta tulleen tuen. Asiasta on sovittu Novan pesähoitajan Pekka Kokon kanssa. Rahat palautetaan tänään torstaina. 
Hyvin mielenkiintoista. Jyrki Katainen valehtelee suorassa TV-lähetyksessä MTV3:n haastattelussa, vaikka jo viikkoa aiemmin Kokoomus on todennut palauttavansa lahjusrahat pois. Tällaiseen valehteluhirmutekoon kykenee vain henkilö, joka on saanut jo etukäteen illuminatin Bilderbergiltä pääministerin passin käteen. Ja miksipä Suomen rahoja avoimesti Euroopan liittovaltiokehitykselle jaellut Katainen ei sellaista passia olisi saanut? Jotta koko kuvion pöyristyttävyys ilmenee, niin täytyy vielä lopuksi todeta, että Jyrki Katainen oli Bilderberg-ryhmän vieraana vuosina 2007, 2009 ja 2010. Eli juuri niinä vuosina, kun muun muassa Suomenkin uudet hallitsijat päätettiin. 

Mutta mitä Suomen laki sanoo tällaisesta vehkeilystä?

Suomen perustuslaki 11.6.1999/731 - 60§ [Finlex]:

Valtioneuvosto 
Valtioneuvostoon kuuluu pääministeri ja tarvittava määrä muita ministereitä. Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia.

Jyrki Katainen siis valehteli röyhkeästi valtiovarainministerinä muun muassa vuonna 2009 televisiolähetyksessä. Hän siis syyllistyi vakavaan rikokseen Suomen perustuslain mukaan. Kansan syvät rivit siis varmasti huokaisivat helpotuksesta. Nyt tuo kyseinen kansaa halveksiva Bilderbergin juoksupoika ei voi enää koskaan olla ministeri Suomessa! Mutta hetkinen...

Jyrki Katainenhan valittiin Suomen pääministeriksi Goldman Sachsin vilppivaalien jälkeen vuonna 2011. SIIS SUOMEN PERUSTUSLAIN VASTAISESTI! Mitä ihmettä? Pystyykö tällaiseen tekoon eli Suomen perustuslain ja kansanvallan vastaiseen agressioon esimerkiksi Siilinjärven Marttakerho? Huonosti pärjäävien matematiikkakerho? Vaiko kenties sittenkin liskoihmisten miehittämän ja kymmeniä tuhansia lapsia metsissä Saatanalle uhraavan pedofilisatanistisen illuminatin alajaosto Bilderberg-ryhmä? Jokainen miettiköön itse vastauksen.

Oli miten oli, niin de jure ja de facto Jyrki Katainen on Suomen perustuslain vastainen pääministeri! Eikä kyseessä muuten ole ainoa kokoomusministeri, joka on Suomen perustuslain vastaisesti ministerinä rankaisemassa Suomen kansalaisia EU:n liittovaltion eli niin sanotun Rothschildien maailmanvaltion synnyttämiseksi julkisista valheista huolimatta tai pikemminkin julkisten valheiden ansiosta! Kataisen menestyksekäs Bilderberg-ura on huomioitu myös Euroopan unionissa, sillä miehellehän on jo lupailtu muun muassa Euroryhmän puheenjohtajan virkaa.



Siirrytäänpä sitten illuminatin toisen apupuolueen eli loispuolue RKP:n pariin. Tämä muutamien tuhansien ihmisten mafiapuolue saa koko ajan hallituspaikan, tuli kansalta ääniä sitten 2% tai 4%. RKP:n osalta illuminatin rautanyrkki Goldman Sachs ei voi tehdä merkittävää vaalivilppiä, sillä jopa Suomen kansa heräisi, jos RKP alkaisi vetelemään 10%-20% äänipotteja. Mutta mitä väliä, vaikka RKP saisi vain sen 3%, kun kyseinen yhden asian mukapuolue otetaan joka tapauksessa jokaiseen häpeähallitukseen?

Kataisen perustuslain vastaisessa häpeähallituksessa RKP:n myyrät saivat vaatimattomasti puolustusministerin ja oikeusministerin salkut, vaikka RKP:n keräämällä äänisaaliilla saisi normaali suomalainen puolue ehkä juuri ja juuri yhden ministerin jollekin jämäsalkulle. Kataisen perustuslain vastainen häpeähallitus myönsi siis Suomen puolustuksen ja Suomen kansalaisten turvallisuuden ruotsalaisille selkäänpuukottajille!

Mutta tietysti, kyllähän Ruotsistakin voi tulla Suomeen pätevää ministeriainesta. Kuten seuraavaksi esittelyssä oleva istuva puolustusministeri Stefan Wallin. Suomen kansa tietysti olettaa, että "pätevä ministeriaines" tarkoittaa Suomen kansan puolustuksesta huolehtivaa hyvämaineista ja rehellistä ihmistä. Täytyy kuitenkin muistaa, että Kataisen perustuslain vastainen häpeähallitus etsii tietenkin pääministerinsä kaltaista epärehellistä Bilderberg-ainesta ja valitettavasti puolustusministeri Stefan Wallin on juuri sellaista ainesta. Tämän sai viaton kansa havaita NATO-vehkeilyn myötä syntyneen puolustusvoimauudistuksen [suomeksi puolustusvoimien alasajo] ja säilytettävien listalle jääneen ruotsinkielisen Uudenmaan prikaatin eli Dragsvikin joukko-osaston kohdalla.

Helsingin Sanomat 09.02.2012:

Wallin vastasi, ettei pidä lainkaan sopivana kielipolitiikan kytkemistä varuskuntien lakkauttamiseen. 
"Voin yksiselitteisesti ilmoittaa, ettei tällaista vastakkainasettelua missään vaiheessa ollut", hän sanoi.

Wallinin ja Bilderbergin epäonneksi 100% suomalainen, Suomen kansasta ja puolustuksesta huolissaan oleva Suomen puolustusvoimien komentaja Ari Puheloinen ei ole valehtelija ja totuuden pimittäjä, vaan kertoi totuuden oikeuskanslerille (IS 15.03.2012):
Puolustusvoimien komentaja, kenraali Ari Puheloinen kertoo oikeuskanslerille tekemässään selvityksessä, että vielä viime lokakuussa Uudenmaan prikaati oli mukana niiden hallintoyksiköiden joukossa, joiden asemaan oli tarkoitus tehdä muutoksia. - Puolustusministeri Wallin kuitenkin ohjasi puolustusvoimia niin, että Uudenmaan Prikaati jätettiin pois lopullisesta puolustusvoimauudistuksen ratkaisumallista, Puheloinen kertoo selvityksessään.

 YLE Uutiset 16.03.2012:
Puolustusministeri Stefan Wallin (r.) myöntää antaneensa pääesikunnalle poliittista ohjausta Dragvikin varuskunnan säilyttämiseksi. Wallinin mukaan pääesikunta pyysi ministeriltä ohjeita hallitusohjelman tulkinnasta. 
Kysymykseen siitä, säilytettiinkö Dragsvikin varuskunta siis kielipoliittisin perustein, Wallin vastaa näin: 
- Hallitusohjelma velvoittaa huolehtimaan ruotsinkielisestä koulutuksesta tavalla jonka laki määrää. Ja tämä laki sanoo, että vähintään yhden joukko-osaston on oltava ruotsinkielinen. Näin ollen johtopäätöksen vetäminen lain nojalla oli aika helppoa.

Jyrki Kataisen perustuslain vastaisen häpeähallituksen häpeällinen puolustusministeri Stefan Wallin siis kertoo, että rikkoi lakia ja valehteli kansalle sekä eduskunnalle, jotta pystyi puolustamaan ruotsalaisia, kuten laki hänen mielestään määrää. Suomen laki ei kuitenkaan missään määrä, että ruotsinkieltä äidinkielenään solkottaville "suomalaisille" pitäisi taata oma kokonainen varuskunta, vaan joukko-osasto. Wallin jatkaa siis valheen tiellä! Edellä mainittu venkoilu päämäärineen alkaa muistuttamaan apartheidia. Kyseinen edellä mainittu peruste ruotsinkielisten omasta varuskunnasta eli puolustusministeri Wallinin hätäinen meriselitys on siis valhe tai mikä pahinta jopa täydeltä tietämättömyydeltä puolustusministerin taholta. Voihan sen lain vaatiman ruotsinkielisten joukko-osaston sijoittaa vaikka itärajalle jo valmiiseen varuskuntaan! Järjellä ajateltuna kyseessä alkaakin olemaan jo melkoinen vehkeilyn täyteinen maanpetoksellinen rikos, jos esimerkiksi Venäjän rajalta vedetään sotilastukikohtia kahmalokaupalla pois, jotta muutama sata ruotsinkielistä kermapersettä pääsee opettelemaan tappamista omassa joukko-osastossaan juuri tietyssä rantaruotsalaisten kermapersekunnassa. Tällaiseen kansanvallan halveksintaan kykenee vain Bilderbergin ja illuminatin palkkalistoilla oleva taho. Ja tässähän ei sinällään edes tarvitse ajatella järjellä tai valikoida mielipiteitä, sillä Suomessahan sattuu olemaan se perustuslakikin.

Eli mitäpä hätää meillä kansalaisilla on? Puolustusministeri Wallinin pöyristyttävä valehtelu eli Suomen perustuslain vastainen rikos kantautui oikeuskansleri Jaakko Jonkan korviin. Ei siis muuta kuin valtakunnansyyttäjä asialle, epärehellisen Suomen perustuslakia halveksineen ministerin oikeudet pois ja mahdollisesti tässä tapauksessa vielä maastakarkoitus Suomen perustuslakia rikkoneelle puolustusvoimien tehokkuudella kielipoliittisesti pelailleelle maanpetokselliselle taholle...?


Suomen perustuslaki 11.6.1999/731 - 60§ [Finlex]:

Valtioneuvosto 
Valtioneuvostoon kuuluu pääministeri ja tarvittava määrä muita ministereitä. Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia.

...Eikös vain? Olemmehan me "länsimaisessa demokratiassa" ja "länsimaisessa oikeusvaltiossa"?

Niinhän sitä toitotetaan valheellisessa länsimediassa... Oikea lopputulos oli kuitenkin se, että suomalaisten Bilderberg-johtajien virkaan valitsema oikeuskansleri Jaakko Jonkka suuressa viisaudessaan vapautti Bilderbergin valitseman valehtelijaministeri Stefan Wallinin vastuusta ja Bilderbergin valitsema Suomen perustuslain vastainen pääministeri ja emävalehtelija Jyrki Katainen antoi totta kai vielä tukensa kaiken päälle. Ja niin piiri pieni pyörii... Illuminatin armosta... Kohti Suomen puolustusvoimien alasajoa, kohti NATO:a, kohti Suomen alasajoa, kohti EU-liittovaltiota ja kohti Rothschildien maailmanvaltiota, illuminatin lopullista tavoitetta! 
Illuminati members live double lives. At night they engage in these Satanic rituals. By day they are found in all walks of life: medicine, education, psychology, therapy, banking, law, law enforcement, government,  technology, military, charities and religion. Filosofian tohtori Henry Makow
Lähteet:

http://www.euroinvestor.com/news/2008/02/25/goldman-sachs-groupin-omistus-tietoenatorissa-laskenut-992-pctiin/9745183
http://www.tieto.fi/archive/top-stories/julkinen-hallinto/teknisesti-haastavat-vaalit-lapi-osaavalla-otteella 
http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=31998:katainen-bilderberg-kokoukseen-espanjaan&catid=2:kotimaa&Itemid=4 
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/09/960561
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Kokoomus+palauttaa+puolueen+ja+ehdokkaiden+saamatNova-tuet/HS20090917SI1YO01vrl
http://www.hs.fi/politiikka/Wallin+kiisti+Dragsvikin+suosimisen++++/a1305555309993
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/komentaja-paljasti-oman-versionsa-wallin-pelasti-dragsvikin/art-1288455354379.html
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2012/03/wallin_myontaa_puoltaneensa_dragsvikia_3338900.html
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2003/20030423 
http://en.wikipedia.org/wiki/Racial_segregation
http://www.henrymakow.com/illuminati_defector_mary_anne.html 
http://www.nogw.com/illuminati.html 

torstai 15. maaliskuuta 2012

Shokkianalyysi: Djatlovin solan tapahtumat pedofilisatanistisen illuminatin uhrimenot Saatanalle?

Pohjois-Uralilla tapahtui erikoinen joukkokuolema 02.02.1959, kun yhdeksän neuvostoliittolaista vaeltajaa kuoli hyvin erikoisesti eri tavoin. Tapahtumaa kutsutaan virallisesti "onnettomuudeksi", mutta niinhän aina kaikkia massamurhia ja massauhrauksia kutsutaan, sillä eihän totuutta voi uhrattaville liskoihmisten lampaille, ihmisille, kertoa. On kuitenkin täysin selvää, että viralliset selitykset, jotka nekin ovat puutteellisia, ovat pelkkää Neuvostopropagandaa, jolla peitellään totuutta. Toisaalta on myös selvää, että tavalliset neuvostoliittolaiset viranomaiset eivät edes koskaan saaneet tietää totuutta. Vain turvallisuuspoliisi KGB:n upseerit ja armeijan ylin johto on todennäköisesti tiennyt totuuden, saatanallisen totuuden.

Djatlovin solan "onnettomuuden" syiksi on esitetty vuosien aikana muun muassa seuraavia vaihtoehtoja:

  • paikalliset alkuasukkaat suuttuivat ja tappoivat
  • maan alla asustava tonttuyhdyskunta tappoi tunkeilijat
  • alienit
  • Neuvostoliiton armeija vahingossa erittelemättömän testauksen seurauksena
  • lumivyöry
  • jääkarhu
  • vankileiriltä karannut psykopaatti
  • retkeilijöiden keskinäiset riidat

STOP! Eipä jatketa pidemmälle tai pian saamme vaihtoehdoksi Barbra Streisandin! Joku taso täytyy säilyttää. On vain yksi totuus! Samalla kuitenkin huomaamme näistä lukuisista typeristä vaihtoehdoista, että oikeilla tekijöillä on iso työ peitellä jälkiään.

Djatlovin solan tapahtumista saa asiallisen kokonaiskuvan pienin faktatiedoin. Teltta revitty paniikissa ilmeisesti sisältä auki. Teltta lanattu lumeen. Metsiköstä männyt alta löytyi kaksi uhria lähes alastomina. Metsikön ja teltan välistä löytyi kolme muuta uhria ja neljä kauiten kadoksissa ollutta löytyi vasta aikojen päästä rotkosta syvemmältä metsikköä lumen alta. Uhreista ei löytynyt pahemmin ulkoisen väkivallan merkkejä, mutta sisäisiä murtumia oli ja muun muassa yhdeltä oli poistettu kieli. Lisäksi eräistä uhreista mitattiin säteilypitoisuuksia. Yksi merkittävimmistä todisteista on kuitenkin virallisten tahojen salaama hiusten värimuutos, joita joillain uhreilla oli.

Näiden edellä mainittujen faktojen jälkeen viranomaisten antama selitys siitä, että joku "tuntematon pakottava voima" likvidoi uhrit, oli itse asiassa erittäin oikeellinen ja rehellinen lopputulema, kuten Neuvostoliiton illuminatista riippumattomilla viranomaisilla oli tapana toimia, sillä eiväthän kyseiset normaalit neuvostoliittolaiset viranomaiset asiasta mitään tienneet tai edes voineet tietää. Toisin sanoen kyseinen selitys oli todennäköisesti täysin rehellinen, eikä luokkaa Estonia ja 911-iskut, jotka olivat aikanaan täysin tutkittavissa. Toki Neuvostoliitossakin oli pakko olla joitain tahoja, jotka tiesivät totuuden Djatlovin solan hirmuteoista. Ne tahot kuuluivat tietenkin pedofilisatanistiseen illuminatiin.

Tontut, jääkarhut... Pedofilisatanistisen illuminatin propagandisteilla on ainakin hyvä huumorintaju, mutta totuus ei kuitenkaan katoa mihinkään! Jotta pääsemme totuuden äärelle meidän täytyy jälleen kerran tutustua filosofian tohtori Henry Makowin paljastuslähteeltään saamaan shokeeraavaan ja maailmaa järkyttäneeseen pedofilisatanistisen illuminatin uhrijuhlalistaan. Uhrijuhlalistaan, jonka autenttiset tiedot ovat olleet monta kertaa paikkaansa pitäviä.

List of Satanic sacrificial day [Henry Makow / Richard Evans]:

Feb. 2Candlemas
(Sabbat Festival)
bloodanimal and/or human sacrifice
Feb. 2Satanic Revelssexualoral, anal, vaginal7-17 female


Kuten voimme heti havaita suureksi tyrmistykseksi, niin kyseiselle Djatlovin solan verilöylyn päivälle löytyy peräti kaksi saatanallista juhlaa pedofilisatanistisen illumatin uhrijuhlalistalta. Järjestyksessään toisena olevassa blogin lukijoille varsin tutussa "Satanic Revels" -juhlassa eli "Saatanallinen juhlii" -juhlassa illuminatin ihmiset ja liskoihmiset raiskaavat Saatanan nimeen tyttöjä 7-vuotiaista aina 17-vuotiaisiin asti, joten tämä juhla ei suoranaisesti sovi Djatlovin solan tapahtumiin, vaikka sitä ei pidä täysin poiskaan sulkea. Sen sijaan toinen 02.02. vuorokaudelle sijoittuva riettaan saatanallinen juhla "Candlemas" (sapattijuhla) eli "Kynttiläjuhla" pitää sisällään saatanallisia ihmisuhrauksia Luciferille. Juutalainen sapattijuhla > sionismi > illuminati... Ja mikä huomion arvoisinta, niin kyseisessä juhlassa Saatanalle uhrattavaksi käyvät kaiken ikäiset, kun yleensä kyseisen paljastuslistan mukaan Saatanalle pitää uhrata lapsia. Djatlovin solan viattomat nuoret aikuiset olivat siis enemmän kuin sopivia kohteita pedofilisatanistiselle illuminatille.

Mutta ennen lopullista analyysiä täytyy muistaa ottaa huomioon olosuhteet, joissa kyseinen ihmisuhraus tapahtui sekä uhrien vammat. On nimittäin täysin selvää, että mitkään vaikutusvaltaiset illuminatitahot eivät ensimmäisenä tule Siperian pakkasiin uhraamaan Saatanalle muutamia ihmisiä yöaikaan olivat he sitten maapallolla asuvia liskoihmisiä tai oikeita ihmisiä. On myös selvää, että ihmishahmot eivät saa uhreissa aikaan hiusten värimuunnoksia tai outoja ruumiinvammoja, vaan kyseiset muutokset ovat tulleet ihmiskunnalle tuntemattoman tekniikan tuloksena ja syvästä järkytyksestä sekä shokista, jollaista tuskin edes pedofilisatanistisen illuminatin ihmishahmot voivat aiheuttaa. Edellä mainitun jälkeen onkin selvää, että käsittelyssä olevan hirmuteon tekijöinä ovat olleet pedofilisatanistisen illuminatin inhat ja vaikutusvaltaiset kumppanit eli alienit, todennäköisesti nimenomaan Neuvostoliiton arkkivihollisen Yhdysvaltain liittolaiset harmaat alienit. Jopa viralliset tutkimukset tukevat tätä kliinistä johtopäätelmää, sillä "tuntematon voima" on tietenkin luonnollisemmin ulkoavaruuden eläjä kuin Neuvostoliiton armeija tai olemattomat maanalaiset tontut.

Joku artikkelin lukija voi vielä edellä käsiteltyjen faktisten johtopäätösten jälkeenkin kainosti epäillä edellä esitettyä skenaariota, mutta epäily on täysin turhaa. On nimittäin täysin selvää, että jos kyseessä olisi ollut vaikkapa Neuvostoliiton armeijan epäonnistunut koe, niin se koe ei epäonnistuisi juuri pedofilisatanistisen illuminatin uhrijuhlan aikaan ja aiheuttaisi uhreilleen saatanallisia selittämättömiä vammoja. Tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi vihainen jääkarhu ei päätä mielessään, että täytyypä pistää muutama ihminen lihoiksi juuri saatanallisena uhrauspäivänä ja käyttää vielä vähän säteilevää ihmeasetta. Vaan yksinkertaisesti nimenomaan pedofilisatanistinen illuminati ja vielä tarkemmin illuminatin kumppanit harmaat alienit tekivät omia testejään tai jopa huvittelivat vapaa-aikanaan ihmismetsästyksen merkeissä pedofilisatanistisen illuminatin eli kumppaniensa uhrijuhlapäivänä, jolloin viattomien murhaaminen Saatanalle on pedofilisatanistisen illuminatin näkemyksen mukaan enemmän kuin sallittua.   
                                                      


On myös huomioitava harmaiden alienien viekkaan harkitusti valitsema paikka hurvittelulleen eli asuttamaton alue, Neuvostoliitto ja Siperia. Ajatelkaa nyt, jos alienit olisivatkin tehneet tekonsa vaikkapa Manhattanilla Yhdysvalloissa. Silloin rikospaikalla olisi ollut heti tutkimassa sadat eri virastot sekä viranomaiset ja vapaat tutkijat, minkä seurauksena pedofilisatanistinen illuminati ja sen kumppanit harmaat alienit olisivat olleet todellisessa vaarassa paljastua. Eikä harmailla alieneilla tietenkään olisi ollut edes lupaa kumppaninsa Yhdysvaltojen maaperällä yllättävään ihmisjahtiin. Mutta hämyisässä ja kaiken kätkevässä Neuvostoliitossa vastaavanlainen massamurhateko synkässä korvessa oli jopa naurettavan helppo suorittaa ulkoavaruuden teknologialla. Ja kaiken lisäksi ihmisjahti ja -uhraus tapahtui Neuvostoliitossa eli harmaiden alienien kumppanivaltion Yhdysvaltojen ykkösvihollisvaltion maaperällä Kylmän sodan käydessä kuumimmillaan.

Kansalaisia on siis jälleen yritetty jymäyttää ja yli 50 vuotta Djatlovin solan massamurhaa onkin pidetty "onnettomuutena", jonka aiheutti olematon jääkarhu, Neuvostoliiton armeija vahingossa tai vaikka lumivyöry, mutta nyt legendaarisen uhrijuhlalistauksen myötä totuus on jälleen kaikkien silmien alla. Sensaatiomainen ja selvittämätön eri-ikäisten viattomien retkeilijöiden ihmekuolema juuri sen vuorokauden aikana, kun eri-ikäisiä ihmisiä on tarkoitus uhrata Saatanalle. Todennäköisyydet kaiken maailman jääkarhuihin ja tonttuihin huitelevat nollassa, kun taasen Neuvostoliiton vihollisten agenda ja pedofilisatanistisen illuminatin sekä harmaiden alienien ihmisviha johtavat minimaalisen pieneen kertoimeen! Ja sitä myöten jäljellä jää vain yksi vaihtoehto, vaihtoehdoista saatanallisin nimittäin.


Lähteet:
http://www.sptimes.ru/story/25093
http://www.henrymakow.com/here_is_a_list_of.html
http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/g/a/2008/02/27/notes022708.DTL
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi?read=150577

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Shokkianalyysi: Henry Makow + David Icke = Totuus lapsia saatanalle uhraavasta pedofilisatanistisesta illuminatista?

Filosofian tohtori Henry Makow on paljastuslähteensä ansiosta julkistanut maailmaa kohahduttaneen saatanallisen uhrausjuhlalistan, joka kertoo illuminatin pedofilisista ja uhraavista hirmuteoista Saatanan nimeen. Kyseisen brutaalin listan myötä koko maailmalle on selvinnyt autenttisesti, että isoista maailmaa hallitsevista tahoista muodostuva lapsia Saatanalle uhraava pedofilisatanistinen illuminati murhaa menoissaan vuosittain jopa kymmeniä tuhansia lapsia.

Moni kysyykin ansaitusti, että onko edellä mainittu edes mahdollista? Miten olisi mahdollista toteuttaa tuollaisia saatanallisia tekoja isolla joukolla ilman konkreettisempaa paljastumista? Kysymys perustuu ajatukseen ihmisyydestä. Onkin huomion arvoisaa, että ei olisi mahdollista löytää tuhansia isoja ja merkittäviä tahoja, joilla ei kellään olisi ihmisyyttä, ja jotka kaikki uhraisivat kliimaksissa toisia ihmisiä Saatanalle. Toisin sanoen on täysin faktinen totuus, että pelkästään ihmisistä koostuvaa pedofilisatanistinen illuminatia ei voi olla jatkuvuuden osalta.

Tässä vaiheessa kuvaan astuu tunnettu tutkija David Icke, joka on tutkimuksissaan varsin vankasti todistanut, että ihmiskunnan joukossa pesii pahamaineisia reptiliaaneja eli liskoihmisiä ihmisiksi muuntautuneina. Tämä edellä mainittu tutkimustieto yhdistettynä Makowin todisteisiin muodostaa aukottomasta johtopäätösten vankan sarjan, jonka myötä kokonaiskuva pedofilisatanistisesta illuminatista aukeaa yhtäkkisesti. Maailmaa hallitsevat tahot ovat paljolti siis liskoihmisiä ja kyseiset maailmaa hallitsevat liskoihmiset muodostavat pedofilisatanistisen illuminatin syvän sisuksen.

Toisin sanoen kymmenien tuhansien lapsien uhraaminen Saatanalle on ennemmän kuin todennäköistä, kun tekijöinä on ihmisiksi muuntautuneet viekkaat ja säälimättömät liskoihmiset, jotka muodostavat  ihmistä ylemmän ja mahtavamman rodun! Ihmisethän ovat liskoihmisille vain pelkkiä eläimiä, joiden uhraaminen tulevan saatanallisen Uuden maailmanjärjestyksen edessä on vain pieni paha.

On huomioitava, että liskoihmisten kumppaneina toiminevat myös harmaat alienit, jotka ovat monien tutkijoiden mukaan vahvasti yhteydessä muun muassa Yhdysvaltain hallintoon, hallintoon, joka on siis liskoihmisten ohjauksessa. Eikä ole tietenkään poissuljettu vaihtoehto, että itse asiassa harmaat alienit osallistuisivat itsekin "ihmisten" [lue reptiliaanit] muodostaman pedofilisatanistisen illuminatin uhrausmenoihin.

Jokainen asiaa edelleen epäilevä ihminen voi miettiä kahta faktaa:

1. Maailmassa katoaa miljoonia lapsia vuosittain. Yksistään Yhdysvalloissa katoaa kymmeniä tuhansia ihmisiä vuosittain, jopa 100 000 ihmistä kadonnut jäljettömiin. Yhdysvalloissa, jossa lienee maailman tehokkain viranomaisverkosto. Eli esimerkiksi Afrikan ja Aasian köyhistä maista lapsia kadonnee vuosittain jopa miljoonia. Maailmassa on valtioita ja maita yli 200. Ainoa kysymys: Mihin? 

2. Pedofilisatanistisen illuminatin uhrausjuhlat suoritetaan esimerkiksi metsissä. Kuka epäilijä voi olla varma, ettei juuri tällä hetkellä vaikkapa Texasin metsissä joukkomurhata lapsia Saatanan uhrilajoina, kun lukee tätä artikkelia Helsingissä? Vastaus: Ei mistään.

Yhteenveto: Kymmenien tuhansien lapsien massauhraaminen olemattomalle Saatanalle voi kuulostaa täysin tuulesta temmatulta väitteeltä. Ottamalla kuitenkin huomioon ihmisiksi muuntautuneet ihmisiä vihaavat liskoihmiset, maailmasta vuosittain jäljettömiin kadonneiden lapsien suuri määrä ja maapallon massiivisuus, on epäilijä alakynnessä ja pahasti. Pedofilisatanistinen illuminati on siis selvästi totta, mutta ajatuksen tasolla selvästi liian brutaali uskottavaksi. Ja nimenomaan sen varaanhan pienilukuisen liskoihmisjouhon muodostama pedofilisatanistinen illuminati laskeekin, jotta heidän irstailunsa ja suurilukuisen ihmispopulaation orjuuttaminen voi jatkua!

Lukija ole siis hyvä ja muista, että vain avoin mieli voi pelastaa meidät ihmiset tuholta, sillä ilman heräämistä peli on menetetty sellaisille tahoille, joihin 95% ihmiskunnasta nauraa hullujen sekopäiden satuina, vaikka juuri samaan aikaan hämyisissä metsissä kyseisen epäilijän omaa lasta tai naapurin lasta saatetaan uhrata Saatanalle, eli sille oikealle satuhahmolle!


Lähteet:
http://www.henrymakow.com/illuminati_defector_mary_anne.html
http://www.henrymakow.com/here_is_a_list_of.html 
http://www.guardian.co.uk/books/2001/mar/17/features.weekend 
http://www.rense.com/general/phil.htm 
http://www.fbi.gov/about-us/cjis/ncic/ncic-missing-person-and-unidentified-person-statistics-for-2009 

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Shokkifakta: Syyrian tilanne paljolti illuminatin ja Yhdysvaltojen johtaman läntisen terroristiorganisaation lavastus Iranin invaasiota ajatellen!

Syyriassa kuulemma murhataan ihmisiä Bashar al Assadin hallinnon toimesta koko ajan. Samaa tapahtui kuulemma Libyassa aiemmin Muammar Gaddafin joukkojen toimesta. Siis sen Gaddafin, joka keräsi miljoonien libyalaisten kannatuksen mielenosoituksissa ja ajeli avoautossa Libyan kaduilla tämän "valtaisan" kansannousun aikana. Samanlaisia joukkomielenosoituksia on ollut al Assadin tukemiseksi. Nämä kaikki muun muassa Syyriaa ja sen johtoa herjaavat uutiset tulevat sionistijuutalaisten omistamien globaalien mediajättien AP:n ja Reutersin sekä yhdysvaltalaisten mediajättien toimesta.

Siis tällaisten mediajättien toimesta:


Ja tällainen on se oikea totuus:

Ja tällainen:


On käytännössä heti selvää, että Syyriassa ei tapahdu tällä hetkellä minkäänlaista rikosta Syyrian hallinnon toimesta. Syyriassa toki tapahtuu rikoksia tällä hetkellä ja kaikki valveutuneet tietävät, että kaikkiin merkittäviin rikoksiin on syyllisiä illuminatin ja Yhdysvaltojen tukemat al Qaeda -sissit, jotka tappavat siviilejä ja taistelevat hallinnon turvallisuusjoukkoja vastaan illuminatin käskystä. Kuvitellaan kuitenkin, että tämän kirjoituksen lukija on vähän naiivi, jolla ei ole kapasiteettia tajuta illuminatin ja länsimedian irvokasta valehtelua ja jatketaan hieman syvemmältä. Tällaisille ihmisille ei nimittäin kelpaa esimerkiksi Venäjän toimesta Syyriasta tarkkailijana olleen tohtori Johan Bäckmanin autenttiset todisteet mittavasta länsimedian huijauksesta. Koska Bäckmanhan on "Venäjän ystävä". Niin, mitä sitten? Ja edellä mainitun kaltaisesti ajatteleva ihminen on puolestaan maailman pahimman roistovaltion "USA:n ystävä". Eli tosiaan mitä sitten?

Otetaan esimerkki kotoisasta Suomesta. Jos nyt Helsinkiin rynnisi 1 000 ihmistä talikot ja kiväärit käsissä syrjäyttämään istuvaa hallitusta, niin luikkisiko Katainen ja kumppanit suosiolla pois ja antaisi "Ismolle" ja "Sepolle" vallan? Ei. Vaan poliisi ja tarvittaessa armeija estäisi kyseisen toiminnan. Sama tapahtuisi, vaikka väkeä olisi 10 000! Sitten, jos mentäisiin 100 000 tai miljoonaan ihmiseen, niin silloin homman ratkaisisi armeija. Eli kenen puolelle armeija menee. Siitä on kyse, kun puhutaan laillisista ja laittomista kansannousuista. Toisena esimerkkinä voidaan nostaa Yhdysvalloissa meneillään oleva "Occupy Wall Street" -mielenosoitusten sarja. Kyseessähän on ihan samanlainen kahina kuin Syyriassa tai Libyassa sillä poikkeuksella tietenkin, että Syyria tai Libya ei ole masinoinut niitä, kuten USA on masinoinut mellakat Syyriassa ja Libyassa. Miksei siis länsimedia, YK ja EU vaadi USA:n hallintoa vaihtoon, vaikka kansa mellakoi?

Eli täydellinen de jure fakta: Tunnustettu ja juridinen suvereenin valtion valtiovalta, kuten on Bashar al Assadin muodostama Syyrian johto, on velvoitettu ja oikeutettu kapinan tukahduttamiseen vaikka sitten voimakeinoin, jotta laki ja järjestys säilyy! Tarvittaessa valehtelevan länsimedian manipuloima länsimainen  kermaperse ei vain aina tajua edellä mainittua faktaa ja tosiasiaa, koska eihän länsimaissa nykyään mitään aseellisia kapinoita järjestetä! Itämaissa sen sijaan järjestetään ja ne tukahdetaan tarvittaessa väkivalloin lain ja oikeuden sallimana, kuten on aina tukahdutettu. USA:n ja länsimaiden rooli tällaisten konfliktien määrittelyssä on se, että jos kyseessä on USA:n ystävävaltio, niin tukahduttaminen on hyvä asia [esimerkiksi öljypankki Saudi-Arabia] ja sellaiset tukahduttamiset jopa vaietaan. Jos kyseessä on puolestaan USA:n tai Israelin [lue sionistien] vihollisvaltio, niin kyseessä on länsimaisen median mukaan todellinen kansanmurha, vaikka sitten tekaistujen uutisten toimesta.

Tästä edellä mainitusta on siis kyse koko niin sanotussa Arabikeväässä eli arabimaissa tapahtuneissa kansannousuyrityksissä. Yhtäkään kunnollista kansannousuahan ei ole edes nähty. Jossain tapauksissa vanha valtiovalta nitkahti liitoksistaan ja esimerkiksi Libyassa länsi hyökkäsi laittomasti. On tietysti täysin selvää, että ainakin 90% Arabikevään kansannousuyrityksistä on länsimaista johdateltuja systemaattisia vallankaappauksia. Oli vallankaappaukset ja kansannousut sitten minkä tahon organisoimia tahansa, niin selkeä fakta on se, että jokainen maa toimii omalla tavallaan omassa maassaan ja se on aina ollut itsenäisten valtioiden kiveen kirjoitettu oikeus ja oikeutus. Nyt vallalla olevan ulkopuolelta masinoidun Syyrian konfliktin osalta kaava on jälleen kerran täysin selkeä. USA, Israel ja länsiliittouma eli sionistinen illuminati ei voi mitenkään hyökätä Iraniin ennen kuin sen vahvimmat liittolaiset Lähi-idässä eli Syyria ja Libanon on kaadettu. Siksi Syyriassa ylipäätään on näitä oikeasti käytännössä hyvin minimaalisia sotaisuuksia. Lisäksi on käytännössä täysin varmaa, että Israel tulee suorittamaan tulevaisuudessa tekaistulla syyllä perustellun iskun Libanoniin, jos sionististen sotastrategistien mielestä Libanon on tulevaisuudessa varmuudella tapahtuvan Iranin invaasion osalta samanlainen uhka kuin Syyria. 

Tällainen edellä kuvailtu suoranaisesti raukkamainen olemattoman vihollisvaltion näivettäminen ja niin sanottu mediasalamurha ei ole tosiaankaan mitenkään uusi toimintatapa länsiterroristien ohjelmalistalla. Irak on kaikista konkreettisin esimerkki tästä rikollisesta länsivaltojen ja länsimedian suorittamasta kaksisuuntaisesta laittomasta agressiosta vilpillisine kauppasaartoineen, vilpillisine lentokieltoalueineen, vilpillisine todisteineen joukkotuhoaseista [joukkotuhoaseista, jotka USA itse tyrkytti aiemmin Irakille iranilaisten murhaamista varten] ja vilpillisine mediavalheineen, jotka vain ja ainoastaan tähtäävät vilpilliseen YK:n peruskirjan ja kaikkien sotasopimusten vastaiseen hyökkäyssotaan kerta toisensa jälkeen.


Joukkotuhoaseita ystäville a'la U.S.A....


Me kaikki nimittäin muistamme varmasti ehkäpä kaikkien aikojen törkeimmän mediahuijauksen sotatarkoituksen pyhittämiseksi eli kuwaitilaistyttö  Nayirahin solkotukset Saddam Husseinin sotilaiden olemattomista hirmutöistä keskosvauvoja kohtaan. Tuo lopulta Yhdysvaltain Kuwaitin suurlähettilään tyttäreksi paljastunut ihmispolo oli itsekin salaliiton ja rikoksen uhri, mutta keitäs on asiasta tuomittu? Onko nämä valehtelijamediat lakkautettu, onko vilpilliseen salaliittoon tytön pakottaneet herrat ja syylliset tuomittu? Entä onko Yhdysvallat suljettu kansainvälisestä toiminnasta tällaisen pöyristyttävän salaliiton toimesta? Ei, ei ja ei. Ainoastaan syytön mies Saddam Hussein hirtettiin ja Irak vallattiin laittomasti.




Näillä pedofilisatanistisen illuminatin agendaa suorittavilla länsivalloilla on siis paljon rautaa tulessa ja lopullisena määränpäänä on Iran. Länsiterroristeilla on kuitenkin Syyriaakin suurempi ongelma matkalla Iranin öljykentille ja yksityiseen rahapolitiikkaan sekä pankkimaailmaan, kun Syyria-asian kanssa asiallisesti ja rauhanomaisesti toimineet Venäjä ja Kiina ovat asettuneet poikkiteloin tätä uusinta sotaretkeä eli Iranin invaasiota kohtaan. Ja mikäpä selkein merkki edellä mainitusta, niin Venäjän vaalit leimattiin vilppivaaleiksi vailla minkäänlaisia todisteita. Länsimaiden myyrät yllyttävät Venäjän kansaa kapinoihin ja vastaavaan. Kaikki tämä on suurta salaliittoa, josta naruja vetelee illuminati Iranin öljy ja ennen kaikkea rahavarojen yhtenäistäminen mielessä! Lännen valehtelijoiden epäonneksi tilanne vaikuttaa kuitenkin siltä, että Venäjän kansa ei ole niin tyhmää lammaskansaa kuin länsimainen kansa on ja Vladimir Putinin kannatus on pilvissä läntisistä vehkeilyistä huolimatta. Ja Kiinan tapauksessa kommunistista valtaa ei millään vaalivilppivalheilla luonnollisestikaan kaadeta. Venäjän ja Kiinan vastustus Iranin invaasioon on kuitenkin mahdollista murtaa... Muun muassa Lontoon 2012 olympialaisten massafalse-flag-iskulla...

Lukija älä siis ajattele Syyrian tilannetta Bashar al Assadin syynä, vaan länsivaltojen masinoimien ja tukemien "oppositiotaistelijoiden" eli suomeksi sanottuna lähinnä al Qaeda -taistelijoiden ja ennen kaikkea länsivaltojen syynä! Tai muuten voitkin mennä yksinäsi eduskuntatalolle konetuliase kädessä kokeilemaan, että tuleeko sinusta Suomen pääministeri tai presidentti vai joudutko sittenkin poliisin luotien uhriksi tai mielisairaalan pehmustettuun pohtimaan sitä, että onko länsimedia sittenkin susi lammasten vaatteissa?


Lähteet:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=29524
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=26155
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=1859

1

1