keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Shokkianalyysi: Mitä ihmettä Tampereella tapahtuu - Jälleen nuori nainen katosi ja kuoli mysteerisesti!

Olemme tunnetusti kertoneet maailmanhistoriallisestikin erikoisista Raisa Räisäsen ja Karoliina Kestin tapauksista, joissa on vakavia viitteitä muun muassa ihmiskaappauksesta ja ihmisuhraamisesta. Nyt on jälleen uusi erikoinen ja epäselvä nuoren naisen katoamis- ja kuolemantapaus tosiasia ja nimenomaan jälleen kerran Tampereella. 21.03.2013 katosi nimittäin internetin perusteella ilmeisen elämänhaluinen nuori nainen todella erikoisesti ja vailla merkittävää ulkoista syytä. Tässä artikkelissa emme mainitse tämän tapauksen uhrin nimeä, koska julkisuudessa olevat tiedot tapauksesta ovat hyvin vähäiset. On kuitenkin selvää, että tämä uusin tapaus on jälleen uusin pimeä hetki Suomelle ja eritoten Tampereelle.

Poliisi on kadonneen löydyttyä kuolleena tutusti jälleen ilmoittanut, että tapauksessa ei epäillä rikosta. Onko tämä kyseinen uusi katoamistapaus kuitenkin sittenkin vakava rikos, jota peitellään? Tämä erittäin kummallinen ja erikoinen katoaminen ja kuolema tapahtui nimittäin uskomatonta kyllä jälleen pedofilisatanistisen illuminatin uhrausjuhlien aikaan? Näin onkin syytä kysyä, että onko Tampere pedofilisatanistisen illuminatin pääkohdealue Suomessa?

Koska emme saa tästä tapauksesta enää lisää tietoja poliisilta, on tässä ikävässä tapauksessa käytännössä vain kaksi mahdollisuutta eli itsemurha tai lavastettu itsemurha. Mikäli kyseessä olisi ollut onnettomuus, tietoa olisi hyvin todennäköisesti lisää. Tapauksen julkisen datan perusteella omaehtoinen itsemurha kuulostaa enemmän kuin epätodennäköiseltä, sillä  kadonnut on kyseisen julkisen datan valossa ollut kaukana itsemurhapotentiaalisesta ihmisestä. Näin ollen jäljelle jää siten vahvasti vain se vaihtoehto, että uhrille on tapahtunut jotain pahaa, mitä peitellään. Tällainen peittely on käytännössä mahdollista vain pedofilisatanistisen illuminatin ollessa osallinen tapaukseen. Edellä mainittu tarkoittaisi myös sitä, että tietyt poliisitahot ovat mukana toiminnassa, mutta sehän ei olisi Tampereen tapauksessa yllätys. Miksikö? Siksi, että eihän Tampereella näytä selvitetyn profiilitason henkirikoksia pitkiin aikoihin juuri ollenkaan! Muualla maassa kylläkin ja vieläpä tehokkaasti!

Mikä tässäkin tapauksessa merkittävintä, kuten jo aiemmin todettu, niin kyseinen katoamistapaus ja todennäköinen jatkettu henkirikos tapahtui nimenomaan pedofilisatanistisen illuminatin uhrausjuhlien aikaan ja tässä tapauksessa vieläpä aikaan, jolloin näitä iljettäviä veribakkanaaleja on lukuisia lähestyvän pääsiäisen takia! Toisin sanoen Saatanalle kohdistettavia uhrausjuhlia on tällä hetkellä oikein ruuhkaksi asti ja siten todennäköisyydet sille, että tässä artikkelissa käsittelyssä oleva katoaminen ja epäselvä kuolema liittyvät nimenomaan ja jälleen kerran ihmisuhraukseen! On myös huomioitava se, että usein juuri nuoret ihmiset ja etenkin juuri nuoret naiset ovat niitä ihmispoloja, joita pedofilinen illuminati uhraa hurmoksessa olemattomalle isännälleen Saatanalle.

Ote filosofian tohtori Henry Makowin julkaisemasta uhrausjuhlalistauksesta:


Autenttisesta ja usein todennetusta listauksesta löytyy siis peräti kolme eri Saatanallista juhlaa, joihin vaaditaan esimerkiksi juuri nuoria naisia uhrattavaksi taikka seksuaalisesti hyväksikäytettäväksi ja uhrattavaksi! Tämän uhrausjuhlasuman aikana kyseinen katoaminen ja hämärä kuolema sopivat siis joko siihen vaihtoehtoon, että joku taho on uhrannut uhrin välittömästi taikka sitten uhri on kaapattu ja uhrattu myöhemmin. Miksi siis jälleen kerran Suomen Tampereella tapahtui epäselvä ja jopa epäuskottava katoamistapaus juuri pedofilisatanistiselle illuminatille sopivaan aikaan? Miksi tämä(kin) tapaus päättyi näin nopeasti poliisin systemaattiseen vaitioloon eli suomeksi peittelyyn? Aivan kuten päättyi myös muun muassa M/S Estonian miehistön jäsenen Kalev Vahtrasin tapauksessa, jossa olemme kliinisen faktuaalisesti todistaneet, että patologeihin ja poliiseihin ei välttämättä ole aina luottamista, niin miksi tilanne olisi nyt erilainen? Entä miksi katoaminen tapahtui jälleen niin sopivasti pedofilisatanistisen illuminatin veribakkanaalien aikaan ja ennen kaikkea miksi tapaus päättyi näin surullisesti ja niin vaiettuna?

Näihin kysymyksiin emme saa todennäköisesti koskaan vastausta, kuten emme saa varmaankaan koskaan vastausta lukuisiin Tampereella tapahtuneisiin muihin epäselviin henkirikoksiin ja kaappauksiin, joita tutkii usein ja yhä edelleen samat tahot, joiden puolueettomuus ja mahdolliset pakonomaiset kytkökset pedofilisatanistiseen illuminatiin ovat jatkuvien uusien hämärien tapausten ja niiden selviämättömyyden takia faktuaalisesti enemmän kuin kyseenlaiset!

Olkaa siis tarkkana ja tarkkailkaa kaikkea epäilyttävää! Ennen kaikkea teidän tamperelaisten on aika herätä ja tarkkailla hyvin tarkasti sitä erittäin todennäköistä skenaariota, että kaupunkiinne on pesiytynyt pedofilisatanistisen illuminatin alihankkijatahoja, joille mikään muu ei ole pyhää kuin oikeana pitämänsä satuolento Saatana!