sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Shokkifaktat: Karu totuus M/S Estoniasta - NATO luikki karkuun, Venäjä tarjosi pelastukseen huipputeknologiaa, massamurhaaja Ruotsi kieltäytyi, valtamedia vaikeni!

"Massamurhaaja Ruotsi", ei ole fiktiota, vaan karu totuus. Myös NATO on tunnetusti raakalaismainen massamurhaaja, mutta M/S Estonian tapauksessa NATO on ainakin varmasti massaheitteillejättäjä, mahdollisesti toki myös massamurhaaja. Kuten tiedämme, niin NATO oli meripelastusharjoituksissa lähellä Estoniaa sen upotessa, mutta NATO-apua ei koskaan kuulunut taikka saapunut, vaikka etenkin NATO:n hallussa ollutta etsintäkalustoa olisi tarvittu todella kipeästi. Tiedämme myös sen, että alueen viestiyhteyksiä häirittiin "valtiollisella" tasolla eli esimerkiksi mahdollisella NATO-teknologialla, kun Estonia upposi. 

Moni ei ollut ennen tämän blogin paljastuksia kuullut koko NATO:n heitteillejätöstä sanaakaan, koska yksikään media ei siitä ollut raportoinut. Miksikö? Juuri siksi, että heitteillejättäjä-NATO:n leimaaminen heitteillejättäjäksi puolueellisen valtamedian toimesta on yksinkertainen mahdottomuus, sillä tuota valtamediaa hallinnoi Estoniankin massamurhassa ja upotuksessa mukana ollut pedofilisatanistisen illuminati sionistitoimijoineen. Vielä vuonna 1994 ei ollut edes niin sanottua vaihtoehtomediaa kuin pienissä määrin, joten koko NATO:n meripelastuslakia hyljeksien toteuttama heitteillejättö jäi ihmiskunnalta kuulematta.

Moni ei myöskään ole kuullut tähän päivään mennessä siitä tosiasiasta, että Venäjä tarjosi Ruotsille, Suomelle ja Virolle välittömästi katastrofin jälkeen huipputeknologiaa muun muassa sukellusveneen muodossa pelastamaan mahdollisia selviytyneitä laivaan syntyneistä ilmataskuista. Venäjä tiesi, että kyseisillä valtioilla ei olisi sitä teknologiaa, jota Venäjällä taasen oli. Tätä tietoa yksikään länsimainen media ei ilmeisestikään ole julkaissut siksi, että Ruotsi epäsi tuon Venäjän tarjoaman avun välittömästi - SYYLLISTYEN NÄIN MAHDOLLISIIN MURHIIN! Ei pidä unohtaa myöskään sitä tosiseikkaa, että ylipäätään Ruotsin osuus koko Estonian upotuksessa on niin barbaarinen ja merkittävä, että Ruotsia, joka kuljetti salaa ja kansainvälisoikeudellisesti täysin laittomasti aseita viattomien ihmisten kustannuksella ja sen jälkeen vielä epäsi Venäjän avustustarjouksen, ei vain voi, vaan pitää kutsua massamurhaajaksi!


Venäjän huipputeknologinen avuntarjous, jonka massamurhaaja Ruotsi torjui heti

Mutta miksi näitä tosiasioita ei ole vieläkään 2010-luvulla julkaistu yhdessäkään mediassa? Eikö nimenomaan länsimaisen median ja ennen kaikkea Pohjoismaiden medioiden kuuluisi julkaista nämä tiedot, jotka ovat todella merkittäviä ratkaisemaan Estonian arvoitusta ja mahdollista massamurhaa? Kyllä kuuluisi, mutta ongelmaksi nousee jälleen kaksi tosiseikkaa; länsimainen valtamedia, johon kuuluu myös Pohjoismaiden kaikki valtamediat, eli pedofilisatanistien illuminatin ja sen sionistitoimijoiden hallussa oleva media ei yksinkertaisesti voi eikä saa loata kyseisten instanssien massamurhavälinettä NATO:a ja toisaalta NATO:n vastapoolia eli länsimaisessa valhemediassa loattavaa Venäjää ei saa missään nimessä nimetä sankariksi ja pelastajaksi, vaikka se sellainen olisikin!

Hyvät lukijat, elämme siis edelleen 2010-luvulla kammottavassa valheessa! Valheessa, jonka tehtävä on suojella barbaarista massamurhakoneisto NATO:a ja toisaalta herjata jatkuvalla syötöllä kansainvälistä oikeutta kunnioittavaa rauhantekijää ja pelastajaa Venäjää! Tätä valhetyötä tehdään tapahtui mitä tahansa, sen osoitti Estonian yli 800 murhattua viatonta ihmistä ja massamurhaajat sekä -heitteillejättäjät, jotka tunnemme nimillä Ruotsi ja NATO!

Lähteet:
Itar-Tass, 29.09.1994
NATO - PR (94)82

Shokkifaktat: YK-tarkkailija Jarno Mäkisen murhannut Israel tarkkailee suomalaisia keskustelijoita!

Tammikuun 2013 alkupuolella ilmeni vakava tapahtumaketju, kun havaitsimme, että Israelista ja tarkemmin Tel Avivin alueelta hallinnoitu IP-osoite tarkkaili Jarno Mäkinen -hakusanalla löytyviä suomalaisia keskusteluja. 

Jarno Mäkinenhän oli Israelin sotilasoperaatiossaan täsmäpommein murhauttama YK-tarkkailijasotilas, jonka murha suoritettiin Israelin toimesta pommittamalla Khiamin suvereenia ja koskematonta YK-tukikohtaa. Jarno Mäkisen, ja hänen kumppaniensa Paeta Hess-Von Kruedener, Du Zhaoyu ja Hans-Peter Lang, raaka massamurha on myös luokiteltu mahdolliseksi massamurhaksi Saatanalle, kuten blogissamme on aiemmin todennettu lähdeviittein.


Sotilassankari Jarno Mäkinen - Israelin täsmämurhan viaton uhri

Kammottavinta tässä löydöksessä on kuitenkin se, että kyseinen Jarno Mäkinen -hakuja tarkkaillut IP-osoite oli luokiteltu internetliikennettä tarkkailevassa Project Honey Pot -paljastuspalvelussa IP-osoitteeksi, joka on kalastellut tietoja ja murtautunut tarkkailemiinsa tietokoneisiin.

Tämä edellä mainittu tieto vahvistaa ja varmentaa yhä vain muun muassa sitä tosiseikkaa, että Israelilla loisii vähintään satoja vakoilijoita ja vähintään tuhansia agitaattoreita valmiina lokamaan yhä vain uudestaan ja uudestaan murhaamiensa YK-sotilaiden kunnia ja muun muassa valkopesemään Jarno Mäkiselle ja kumppaneille oikeutta hakevien kansalaisten mielipiteet raaasta murhasta "vahinkoon" täsmäpommein! Vain Israel sionisteineen ja pedofilisatanistinen illuminati omaa tällaiset pahuuden keinot pimentää totuus!

Alueeseen, jossa tämä inha vakoiluun selkeästi tarkoitettu IP-osoite toimi tuolloin tammikuussa 2013, linkittyy muun muassa Israelin armeijan IDF:n keskustiedustelupalvelu Shin Beth, jonka toimenkuvaan kuuluu muun muassa vakoilu!


Jarno Mäkinen -keskusteluja tarkkaillut vakoilukone [IP-osoite sensuroitu]

Näin ollen on varsin kliinisen faktinen tosiasia, että Israelista tarkkaillaan suomalaisia keskustelijoita, jotka keskustelevat Israelin raaasti murhaamasta YK-sotilastarkkailija Jarno Mäkisestä! On täysin selvää, että viaton Israelin kansalainen, joka tutkisi isänmaansa tekemiä rikoksia, ei omaisi IP-osoitetta, joka on käräytetty vakoilusta, tietojen kalastelusta ja jopa murtautumisista tietokoneisiin.

Nykyisin tämä IP-osoite luokitellaan turkkilaiseksi mainospalvelimeksi, joka on mahdollisesti harmiton taikka roskapostin levittäjä. Näin ollen etenkin juuri Israelissa sikeävä pedofilisatanistinen illuminati sionistirikollisineen osoitti jälleen tasonsa ja rikostensa pahuuden. Ensin rikolliseen käyttöön tarkoitettu ja muun muassa suomalaisia Jarno Mäkisen kunniaa kannattavia ihmisiä vakoileva Israelin IP-lyömäase ja kiinni jäämisen hetkellä Turkin muslimien nimiin sälytetty harmiton IP-osoite!

Olkaa ihmiset siis tarkkana! Pitäkää tietokoneidenne tietoturva kunnossa, jotta tämän kaltaiset käenpoikaset suoraan murha-Israelista eivät pääse koneillenne! Jarno Mäkisen ja kumppanien murha on kokonaisuudessaan niin kammottava kansainvälisoikeudellinen rikos, että Israel on valmis jopa vakoilemaan tavallisia kansalaisia voidakseen usuttaa agitaattorinsa oikeutta puolustavien pienten ihmisten kimppuun valkopesemään aikamme törkein YK-sotilaisiin kohdistunut murhatyö "vahingoksi".

Lähteet:
http://www.radiorock.fi/ajankohtaista/juuri-nyt/media/oliko-suomalaisen-rauhanturvaajan-kuolema-israelin-toimeenpanema-murha 
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/5215366.stm 
https://www.projecthoneypot.org/search_ip.php
http://www.henrymakow.com/here_is_a_list_of.html