torstai 22. elokuuta 2013

Shokkikysymys: Miksi pedofilisatanistinen illuminati vainoaa Anneli Aueria?

Kuten tiedämme, niin saksalaiselle Spiegel TV:lle ja sen freelancertoimittajalle Jutta Rabelle liian kovia paljastuksia paljastellut M/S Estonian matruusi Silver Linde joutui nopeasti Suomen valtiovallan eli pedofilisatanistiselle illuminatille Suomen osalta vastaavien tahojen vainoamaksi. Lopputuloksena oli  noin 8 vuoden tuomio "huumausaineiden salakuljettamisesta" ilman yhtäkään konkreettista todistetta, ja siten Kalev Vahtrasin eli miehen, joka oli suomalaisen patologin mukaan kuollut rantakivikkoon ja sen jälkeen pukenut paidan päälleen, ilmeisen murhan todistanut Silver Linde peloteltiin valtiovallan järeän toimenpiteen myötä varsin hiljaiseksi.

Mutta miksi Ulvilassa tapahtuneeseen Jukka S. Lahden murhatapaukseen lopulta yhdistetty Lahden vaimo, Anneli Auer, on nyt Suomen valtiovallan vainon kohteena? Vai voiko tätä Anneli Aueriin poliisin ja syyttäjälaitoksen taholta kohdistettua selkeää valhe- ja lokakampanjaa muuksi enää sanoa? Poliisitutkijat ja syyttäjät, kun työskentelevät viime kädessä nimenomaan Suomen valtiolle eli pedofilisatanistisen illuminatin yhdelle yksikölle, ja nämä "tutkijat" eli hutkijat ja syyttäjät, jos ketkä ovat syyllistyneet tässä Anneli Auerin tapauksessa johonkin sellaiseen, mihin on totuttu ehkä jossain Pohjois-Koreassa, mutta ei juuri koskaan arkipäivän Suomessa.

Vai miksi ihmeessä Anneli Auerista, joka on Suomen lain  valossa syytön, halutaan tehdä niin palavasti murhaaja? Tähdennettäköön tässä siis vielä sitä, että artikkeli ei ota kantaa siihen, että onko Auer todellisesti syytön vai syyllinen, vaan siihen, että Suomessa oikeudenkäynneillä haetaan sitä, että syytön kunnes toisin todistetaan. Aueria vastaanhan ei nimenomaan ole mitään konkreettista näyttöä, ja toisaalta ulkopuolista tekijää ei pystytä mitenkään sulkemaan pois. Toisin sanoen Anneli Auer on syytön, kunnes joku todistaa hänet aukottomasti murhaajaksi! Toisin sanoen Anneli Auer on faktisesti ajojahdin kohde, kun poliisit ja syyttäjät keksivät kilpaa uusia rikosnimikkeitä näpistyksistä jopa satanismiin, vain saadakseen tuon naisen vankilaan murhasta, vaikka murhaajakandidaatteja on tälläkin hetkellä noin 6-7 miljardia, jotka toki oikealla poliisityöllä saataisiin aika pikaisesti minimiin.

Kaiken huipentuma tässä täydellisessä oikeusmurharikoksessa ja fiaskotakaa-ajossa koettiin, kun Anneli Auer tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä eli pedofiliasta 7 vuoden ja 6 kuukauden vankilatuomioon. Vaikka tämä tuomio onkin salaiseksi määritetty, niin tuomiosta julkisuuteen tihkuneet faktat todistavat Anneli Auerin tuomitun täysin vailla konkreettisia teknisiä todisteita kuulopuheiden, väitteiden ja arvioiden perusteella. Kyseessä on siis suomalainen täysimääräinen oikeusmurha. Samalla tämänkin leikkituomion myötä huomataan, että Anneli Auerista halutaan tehdä oikein tekemällä suuri ja hirviömäinen demoni, sillä pedofiilit, jos ketkä saavat kansan sapen kiehumaan! Eli ajattelutapa on ajojahdin priimusmoottoreilla selkeästi se, että jos ei murhaaja, niin ainakin pedofiili! 

Eikä siinä mitään, sillä pedofiilit ovat luonnollisesti alinta pohjasakkaa ihmispopulaatiossa, jos pedofiileja nyt ihmisiksi voi edes kutsua, mutta kun Anneli Aueria vastaan ei ole mitään teknistä näyttöä, niin tuomiotakaan ei saisi 2010-luvun Euroopassa tulla! Se on 100% fakta. Silti Anneli Auer tuomittiin usean vuoden tuomioon vain sen takia, että syyttäjä väitti jotain lasten kertomusten perusteella, ja joku palkattu "valtiolääkäri" myötäili minkä kerkesi! Kuten Estonian miehistön jäsenen Kalev Vahtrasin tapauksessa ja Tampereella ilmeisesti murhatun Karoliina Kestin tapauksessa olemme osoittaneet, niin suomalaiset lääkärit luikauttelevat hyvin helposti väärää tietoa, jos tarpeeksi korkea taho niin määrää ja työpaikka on katkolla! Tämähän on nähtävissä yksinkertaisimmillaan "holokaustin" ympärillä, kun akateemiset huippuosaajat kilpaa taistelevat siitä, että kuka saa nolata itsensä totaalisimmin kertoilemalla olemattomista kaasusuihkuista ja avopolttohaudoista!

Suurin kysymys siis kuuluukin, että MIKSI? Miksi tavalliselta tallaajalta vaikuttava Anneli Auer halutaan loata täysimääräisesti ja heittää tyrmään virumaan? Miksi Anneli Aueriin panostetaan hirvittävät työtunnit keksien vain lisää epäuskottavia väitteitä todistamattomista myymälävarkauksista aina satanismiin asti, kun samaan aikaan moni muu rikos jää vähälle huomiolle tai rikokset muutetaan jopa "onnettomuuksiksi"? Miksi Auerin syyttömyyttä tukenut ulkopuolinen DNA muuttuikin 7 vuoden päästä poliisin DNA:ksi? Miksi KRP:n peitepoliisi ei pysäyttänyt pedofiilisatanisti Aueria, jos hän sellainen kerta oli? Miksi syyttäjä jatkaa rikollista vainoaan, vaikka poliisi on jo pelkästään noilla kahdella asialla eli DNA-muutoksella ja peitepoliisillaan todistanut itsensä todelliseksi narriksi ja todistanut Anneli Auerin syyttömäksi väitettyihin tekoihin? Miksei syyttäjä tutki DNA:n jättänyttä poliisia? Toisin sanoen miksi Suomen valtiovallan alaiset toimielimet eli poliisielin aina ammattimaista Keskusrikospoliisia myöten ja syyttäjänvirasto lähtee mukaan tällaiseen täysin absurdiin ajojahtiin ja julkilynkkaukseen? Kuka käskee?

Huvittavinta ja samalla kammottavinta asiassa on se, että Anneli Auer sai esimerkiksi pidemmän tuomion kuin suurin osa saatanallisista Muuramen pedofiiliringin suoranaisista hirviöjäsenistä, jotka ovat tälläkin hetkellä ainakin osa vapaalla jalalla lapsia ja nuoria himoiten! Ja tuomio paukkui Anneli Auerin tapauksessa siis vain ja ainoastaan tarinoiden ja arvailujen perusteella, kun taasen Muuramen inhan ja hirviömäisen pedofiiliringin tapauksessa ei jäänyt mitään epäselvää rikollisten saatanallisuudesta! Muutenkin Martti Kivitien, Sari Pättikankaan, Heikki Aspivaaran ja kumppanien nimiä on tuomion jälkeenkin suojeltu kuin valtiosalaisuutta, kun samaan aikaan kesken oikeudenkäynnin Anneli Auerin nimeä on reposteltu syyttäjien toimesta kuin pahimmankin massamurhaajan ikään! Kyseiset faktat ei ole edes sairasta, se on saatanallista! Se on selkeästi tarkoituksellista! Pahat ja sairaat yksilöt päästetään nopeasti vapaiksi, jotta Saatana saa uusia uhreja, mutta pedofilisatanistista illuminatia vastaan käyneet ihmiset, kuten ilmeisesti Anneli Auer, lynkataan julkisuudessa ja suljetaan pitkäksi aikaa vankilaan, vaikka sitten täydellisten valheiden säestämänä!

Ihan pienenä havaintoesityksenä:


  • - Ystävän, joka osoittautui amfetamiinin salakuljettajaksi, kanssa puheluiden soittaminen = Silver Linde, n. 8 vuotta vankilaa
  • - Anneli Auerina oleminen = Anneli Auer, 7 vuotta ja 6 kuukautta vankilaa
  • - Kahden oman pienen lapsen, toinen vauva, parittaminen, raiskaaminen ja myyminen = Sari Pättikangas, 7 vuotta vankilaa


Voidaankin päätellä, että Suomessa on selkeä kaksoisstandardi, joka perustunee johtopäätösten valossa siihen, että suomalainen tuomarikunta on ryvettynyt todella syvällä eri salaseurojen ja niiden toimintaa valvovan pedofilisatanistisen illuminatin verikekkereissä. Toisin sanoen raakalaismaiset pedofiilit ja lapsenraiskaajat sun muut ihmishirviöt pääsevät pienillä tuomioilla, kun taasen kuin käskystä Silver Linden ja Anneli Auerin tapaiset henkilöt tuomitaan lähinnä keksityistä pikkurikkeistä hirmuisiin vankeusrangaistuksiin! Todettakoon tähän vielä se, että Silver Linden tapaus on täysin selkeä oikeismurha ja valtiollinen julkilynkkaus, mutta Anneli Auerin tapaus on huomattavasti erikoisempi ja sen todelliset motiivit hämärän peitossa.

Palataan siis tämän artikkelin yhteen ja ainoaan pääkysymykseen. Miksi? Miksi Anneli Auer halutaan loata suoraan sanottuna keksityillä asioilla, joita kukaan ei voi todistaa teknisin todistein saati edes välttävästi vähäpätöisimpien todisteiden valossa? Miksi Anneli Auer on saanut 7 vuoden ja 6 kuukauden vankeusrangaistuksen pedofiliasta ilman todellista konkreettista näyttöä? Mitä pahaa Anneli Auer on tehnyt Suomen valtiovallalle ja sen isännälle pedofilisatanistiselle illuminatille?

Tässä Anneli Auerin tapauksessa ei voi päätyä kuin yhteen johtopäätöskuvioon, joka sisältää erilaisia alaskenaarioita, mutta johon liittyy joka tapauksessa alati ja vahvaeleisesti pedofilisatanistisen illuminatin alajärjestö Suomessa ja tuon irstasmielisen illuminatin yksi noin 150 valtioelimestä eli Suomen valtiovalta. 

On nimittäin hyvinkin todennäköistä, että Anneli Auer on saattanut elää joko julkisesti taikka salaisesti suhteessa, jonka toinen osapuoli on kuulunut salaseuraan eli pedofilisatanistisen illuminatin alajärjestöön ja toimielimeen. Koko perhekin on voinut kuulua jostain kytköksestä johtuen salaseuran ulkoiseen rinkiin. Tämä tarkoittaisi heti perheen lasten systemaattista manipulointia mielenhallinnalla ja pedofilialla! Suomen kaavassa nämä toimielimet ovat tunnetusti hyvin pieniä, mutta samalla hyvin konkreettisia. Mikäli Anneli Aueria on esimerkiksi yritetty pakottaa vasten hänen omaa tahtoaan tämän salajärjestön toimesta pedofiliaan ja satanismiin, niin asiat alkavat loksahtamaan paikoilleen. Suojeliko Anneli Auer siis esimerkiksi lapsiaan tämän mahdollisen salaseuran mielenhallinnalta, satanismilta ja pedofilialta? 

Mikäli näin oli eli Anneli Auer olisi noussut illuminatisteja vastaan lastensa suojelemiseksi, kuten on uskottavaa, niin silloin näiden tahojen kosto olisi hirmuinen! Samalla selittyisi myös se, miksi Anneli Auer ei ole kertonut näitä asioita poliisille ja oikeudessa. Miksikö? Siksi, että illuminatistien kosto olisi vielä hirmuisempi. Anneli Auerilla ei olisi siis ollut muuta mahdollisuutta kuin kärsiä kaikki keksityt syytteet tuomiot, mikäli haluaisi suojella edelleen lapsiaan. Poliisi ei heitä voisi suojella, poliisielinhän kuuluu Suomessakin salaseurojen alaisuuteen, usein toki ilman poliisielimen omaa tahoa! Tämä skenaario selittää myös Auerin lasten kommentit lausunnoissaan, sillä mielenhallinnan uhrit eivät kykene järkevään ajatteluun etenkään, jos kyseessä on lapset. Kaiken kukkuraksi pedofiliasyytteethän saattavat olla totta, mikäli Anneli Auer on havainnut aivopesun liian myöhään, mutta tekijänä olisi illuminatistit, ei Auer!

Jukka S. Lahden murhaaja voisi näin ollen olla esimerkiksi joku korkea-arvoinen henkilö, joka on kuulunut samaan salajärjestöön, johon uhri tai koko perhe on kuulunut. Esimerkiksi korkea-arvoinen poliisitaho, joka on johdattanut tutkimuksia heti harhaan tieten tahtoen. Nimittäin tässä Ulvilan murhamysteerissähän oli alusta alkaen piireitä, jotka eivät kestäneet päivänvaloa, sillä muun muassa yksittäiset poliisitutkijat ihmettelivät menoa ja meininkiä, olihan tutkimus ala-arvoisempaa kuin Hölmölän poliisilaitoksella kuunaan. On muistettava, että 99% Suomen poliiseista on täysin puhtaita, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, jos heidän esimiehensä kuuluu illuminatisteihin. 

Tässä Ulvila-Casessa tutkinnanjohto muuttui myöhemmin, ja tämä tutkijataho ei todennäköisesti tiennyt peittelyvaatimuksista mitään, ja siten oikea poliisi lähestyi oikeaa murhaajaa. Todennäköisesti juuri siksi Anneli Auerista tehtiin nopealla kaavalla syntipukki, mutta edes neroimmat illuminatistit eivät aina onnistu, sillä osa tuomareistakin on normaaliväkeä, ja eihän täydellinen vedätys mene läpi kuin "ostettuihin" tuomareihin eli illuminatisteihin. Siksi Auerista tehtiin pedofiili, satanisti ja ties mitä aivan kuin ilmoituksena siitä, että pedofilisatanistinen illuminati hallitsee Suomea, sen oikeuslaitosta ja poliisielintä! Auerista tehtiin siis pedofiilihirviö, jotta hänet saatiin joka tapauksessa peloteltua, tuli ilman todisteita ajettua murhatuomiota tai ei.

Näin ollen hyvät lukijat, älkää uskoko viranomaisiin kuin yksioikoiseen totuuteen. Viranomaiset ovat vain yksittäisiä ihmisiä, jotka ihan normaali-ihmisen tavoin luopuvat nopeasti aatteistaan, jos ylempi taho käskee! Käskee siis esimerkiksi julkilynkkaamaan jonkun, kuten vaikkapa Silver Linden, Bodom-uhrista syylliseksi yritetyn Nils Gustafssonin tai tässä tapauksessa Anneli Auerin! Likaisia-Harryja ei siis ole kuin korkeintaan elokuvissa. Rikoksella ja sen tekotavalla ei ole väliä, kunhan olet väleissä Saatanaa palvovien hihhulien kanssa, ja mikäli et ole, kadut, kuten Silver Linde ja nyt mahdollisesti myös Anneli Auer! Anneli Auer on syyttömänä (olemattomat todisteet = Suomessa syytön) jo tuomittu ja nyt haetaan jo toista ennakkoon päätettyä tuomiota, oli hän sitten oikeasti syyllinen, syytön tai pedofilisatanistisen illuminatin satanistien uusien uhri loppumattomissa satanismirattaissa! Se on edelleen ainoa kliinisen faktoin todennettu tosiasia tässä sairaassa ja saatanallisessa Ulvila-Casessa!

Lähteet:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288337569274.html
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?p=337771#p337771
http://www.henrymakow.com/here_is_a_list_of.html
http://mikkoniskasaari.fi/node/162
http://yle.fi/uutiset/us_professori_ihmettelee_ulvilan_surman_syyttajaa/6789423
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013082217399157_uu.shtml

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Shokkifaktat Estonia-salailusta: M/S Mariellan päällikkö lipsautti totuuden - Teki JAIC:n WC-paperista vielä arvottomampaa!

Kuten kaikki kumisaapasta isomman aivokapasiteetin omaavat ihmiset ja viimeistään tämän blogin lukijat tietävät, niin M/S Estonian uppoaminen ja siitä seuranneet tapahtumat ovat täysimääräisesti valehdeltuja Ruotsin, Suomen ja Viron valtiovallan virallisen toimielimen eli Estonia-tutkimuskomissio JAIC:n toimesta! Tämän uusimman todisteen myötä jo alkujaan täydellisen infaaltion kokenut JAIC:n valhesepustus eli loppuraportti on korkeintaan rahattomille suunnattavaa WC-paperia, täyttä orgaanista jätettä siis!

Nythän on nimittäin niin, että M/S Mariellen päällikkönä tuolloin Estonian uppoamisyönä tai pikemminkin upotusyönä toiminut merikapteeni Jan-Tore Thörnroos pätki JAIC:n säveltämän virallisen valheen viimeisetkin heikot juuret, kun hän kertoi Ruotsinlaivalla 24 -ohjelmassa totuuksia tuosta turmayöstä. Suurin järkytys Thörnroosin haastattelussa koettiin ohjelman loppuhetkillä, kun kokenut merikapteeni muisteli ensimmäisenä paikalle pelastustehtäviin tulleen M/S Mariellan pelastaneen noin 40 ihmistä merestä.



VIDEO:


JAIC:n virallinen sepiteteos kertoo kuitenkin seuraavaa:
Alukset pelastivat 34 ja helikopterit 104 hädänalaista. Yksi pelastetuista kuoli myöhemmin sairaalassa. Merestä nostettiin 94 vainajaa ja kadoksiin jäi kaikkiaan 757 ihmistä.
Ja:
MARIELLA pelasti kaikkiaan 15 henkilöä ESTONIAn pelastuslautoilta.  

Ristiriidat näissä lausunnoissa ovat SAATANALLISEN sairaat ja suuret! On selvää, että arvostettu merikapteeni Thörnroos ei valehtele, mutta voi olla mahdollista, että hän tarkoittaa tuolla 40 kaikkiin laivoihin pelastettuja henkilöitä! Mutta halusi Thrönroosin lausunnon tulkita miten vain, niin kylmä ja kliininen fakta on se, että JAIC valehtelee alusten pelastusluvut jopa noin 6-25 ihmisen väliltä!

Näin ollen nousee arvoon arvaamattomaan ruotsalaisen vakaan mediajulkaisun Aftonbladetin silloin uppoamishetkellä suoraltaan julkaisema tuore ja uniikki uutinen noin 7-9 Huddingen sairaalaan helikopterilla tuodusta potilaasta, jotka katosivat lopulta kokonaan JAIC:n listauksilta, kun JAIC myönsi ruotsalaisen Y-64 -pelastushelikopterin tuoneen vain yhden ainoan pelastuneen Huddingeen. Uupumaan luvusta jää siis sopivasti juuri se määrä pelastettuja, jotka lopulta katosivat eli Estonian miehistön jäsenet, kuten Avo Piht! 




Toisin sanoen M/S Mariellan kannelle pelastetuista Estonian uhreista katosi kaiken faktadatan mukaan ainakin sellaiset 7-8 ja samalla myöskin Huddingen sairaalaan tuoduista katosi sellaiset 8 ihmistä! Halusi siis olla millainen skeptikko vain, niin voi olla varma, että Estonian pelastetuista katosi joko noin 8 tai 16, joten siitä vain valitsemaan "virallisen totuuden lampaat". Eli jopa skeptikoiden täytynee myöntää tämä helikopterimuilutus, sillä 16 kadonnutta Estonian miehistön jäsentä olisi jo superfiasko 2013-luvullakin! Kaiken lisäksi on muistettava, että sairaalaan pelastuneita lopulta kuljettaneet helikopterithan nimenomaan poimivat pelastettuja pelastuslauttojen lisäksi myös laivojen kansilta, kun olivat ensin vieneet pelastettuja turvaan kansille, jos pelastustehtävän piti jatkua, ja suora pääsy sairaalaan ei ollut tarpeellista ja mahdollista! Akuutit potilaat tuotiin sairaaloihin siis nimenomaan helikoptereilla!

Näin ollen ei tarvitse olla erityisen viisas laskeakseen yhteen:

Mariellan pelastamat henkilöt + Huddingeen tuodut kadonneet + Avo Piht ja muut Estonian miehistön kadonneet = JAIC teki ehtaa paskapaperia, todellista WC-paperia, jossa tosiaankaan yhtään mikään ei vaikuta olevan totta!

Älkää siis hyvät ihmiset tehkö itsestänne helppoja tolloja, vaan kyseenalaistakaa Estonian kohtalo, kuten sen tekevät tänä päivänä miljoonat viisaat ihmiset muun muassa Virossa, Ruotsissa ja Suomessa! Pitäkää päänne ja vaatikaa Estonian upotukselle oikea ja riippumaton tutkinta, sillä ennen sitä Ruotsi, Viro ja Suomi ovat yksiselitteisesti massamurhan peittelijöitä ja sen mahdollistajia!

Lähteet:
http://www.youtube.com/watch?v=Ff3KZgvogSA
http://www.turvallisuustutkinta.fi/Satellite?blobtable=MungoBlobs&blobcol=urldata&SSURIapptype=BlobServer&SSURIcontainer=Default&SSURIsession=false&blobkey=id&blobheadervalue1=inline;%20filename=9xrxfq.pdf&SSURIsscontext=Satellite%20Server&blobwhere=1330439888581&blobheadername1=Content-Disposition&ssbinary=true&blobheader=application/pdf
http://heiwaco.tripod.com/epunkt141.htm