tiistai 9. syyskuuta 2014

Shokkifaktat: Suomea johtaa saatananpalvojat!

Aluksi. Päätutkijamme pääinternetlinja on ollut "yllättäen" viikkoja poikki, mutta palaamme myös tähän aiheeseen myöhemmin vieläkin laajemman artikkelin voimin! Miksi nimittäin kirjoittaisimme sen enempää, kun tuttuakin tutummin vain yksi kuva kertoo enemmän!


Suomi saatanpalvojien otteessa, FAKTISESTI! 

Tässä vain yksi ainoa esimerkki tuhansista pelkästään viime vuosina tapahtuneista saatanallisista oikeusmurhista, joissa rikollinen paholainen on saanut anteeksi, armahduksen, paljousalennusta taikka vastaavaa! Selvällä tietoisella uhria halveksivalla ja herjaavalla satanistisella mentaliteetilla; tee enemmän, saat vähemmän!


"EI KORPPI TOISEN KORPIN SILMÄÄ NOKI " -vanha totuusperäinen sananlasku

Joku vähän yksinkertaisempi voi edelleen yrittää purnata vastaan, mutta hyvä lukija, jos olet ihminen, sinä kyllä tiedät! Millaiset ihmiset antavat ALENNUSTA aiemmista vastaavista rikoksista psykopaateille ja sosiopaateille? Jo pelkkä maalaisjärki kertoo, että tilanteen pitäisi olla toisin! Esimerkiksi sarjaraiskaajan pitäisi saada ankara kovennus ja murhaajan elinikäinen ilman armahdusta, ja niin tapahtuisikin  jos satanistien ja muiden sekopäiden sijaan ihmiset päättäisivät! Lisäksi, kuka oikea ihminen katsoo hyvällä, että esimerkiksi lapsenraiskaaja pääsee useimmiten EHDOLLISELLA eli kokonaan ilman konkreettista tuomiota? Muutenkin Suomessa juuri heikoimmat eli lapset ja eläimet ovat oikeudellisesti sairaan saatanallisessa arvossa, "oikeuden" valossa he eivät tunnu olevan juuri yhtään arvokkaita, vaikka juuri he ovat arvokkaimpia viitteitä ihmisyydestämme! Juuri saatananpalvojat, irvokasta maailmaa hallitsevaa pedofilisatanistista illuminatia palvelevat sairaat, ovat tunnettuja heikompiensa kaltoinkohtelusta!

Nämä saatanallisen sairaat väkivaltarikokset ja hirmuteot ovat vieläpä usein niin kammottavia ja yököttäviä sekä saatanallisen brutaaleja, että me normaalit ihmiset emme edes kykene puhumaan niistä! Sen sijaan lainsäätäjällä eli Suomen eduskunnalla tuntuu olevan hallituskausista toiseen aivan toisenlaiset usein väkivaltarikoksiin nähden täysin turhat murheet eli saatanalliset säkeet mielessä! Tärkeintä oman palkah ja torkkupeittojen sun muiden hyödykkeiden ohella tuntuu nimittäin olevan juurikin näiden edellä mainittujen väkivaltarikollisten armoton suojeleminen! Voisi melkeinpä sanoa, että Suomen rikoslain valossa väkivaltarikolliset ovat heti herrasväen jälkeen se tärkein ihmisryhmä! Mikäli eduskunnassa istuisi tarvittava enemmistö normaaleja ihmisiä, olisi selvää, että Suomea ei pidettäisi ehkä jopa koko maailman lepsuimpana "oikeusvaltona", eikä saatanan esikartanoissa muhineet pahuuden lähettiläät olisi hetimiten saamansa "tuomion" jälkeen uudestaan vapaina niittämässä satoaan Saatanan nimeen. 

Edellä mainittu lainsäätäjän ylläpitämä saatanallisuus koskee yllätyksettömästi myös oikeutta ja etenkin korkeampia oikeusasteita, joissa näytetään etsittävän kaikki mahdolliset porsaanreiät lakikirjoista, jotta murhaajasta tulisikin tappaja ja lapsen kidutusraiskanneesta hirviöstä työssä käyvä lasta hempeästi hyväksikäyttänyt erehtyjä! Omaa väkeä toki suojellaan vielä kovemmin, kuten raiskaavia poliiseja, ylemmät rikollisethan tuskin edes oikeuteen joutuvat! Korkeimmissa oikeusasteissa ei tunnu olevan juurikaan oikeita ihmisiä töissä, ja tämä ei ole mielipide, vaan sen ovat kyseisten oikeusasteiden tuomarit itse saatanallisilla tuomiopäästöillään todistaneet! Sen sijaan käräjäoikeuksissa saattaa joskus tulla jopa yllättävän koviakin tuomioita Suomen mittakaavassa, valitettavan harvoin toki, mutta kuitenkin. Edellä mainittuhan johtuu ihan pelkästään siitä tosiseikasta, että käräjillä maallikot eli usein normaalit ihmiset pääsevät osallistumaan ja siten "ammattiväki" voi joutua jyrätyksi. Pääsyyllinen on kuitenkin faktisesti lainsäätäjä eli eduskunta, jolle tuntuu olevan mahdottoman vaikea säätää niin kovia minimirangaistuksia, että jokainen tuomittava psykopaatti ja sosiopaatti pysyisi lukkojen takana, ellei sitten ole kyseessä suomalaisen eliitin kritisoija, kuten Seppo Lehto, maailmaa hallitsevia turkinsukuisia barbaareja faktalähtein vastustava ihminen taikka valtion lempikarkkia, rahaa, vastaan rikkonut, jolloin häkki heiluukin kovemmin kuin se kuuluisa laki sallii!

Mikäli meillä olisi Suomessa puhtaat lainsäätäjät, lainjakajat ja johtajat, emme joutuisi PÄIVITTÄIN lukemaan paskaisia uutisia hirmuteoista, joissa jäteläjääkin arvottomammat "ihmiset" ovat poistaneet itseltään lopullisesti ihmisyytensä rikkomalla toista vastaan aina vain törkeämmin, mutta saaneet sen "oikeudelta" vähän kuin anteeksi ehdollisen taikka yhdyskuntapalvelun kautta! Ja jos satanistimme tuomitsevat silloin tällöin näön vuoksi rikollisen paholaisen vankeuteen, on tuokin vankeus korkeintaan muutama vuosi, josta vanki joutuu kärsimään yleensä korkeintaan puolet! Tästä edellä mainitusta kammottava esimerkkinä yksi sairaimmista pedofilirikoksista koskaan eli niin kutsuttu Muuramen pedofiliatapaus, jonka äskettäin tuomitut hirviöt käyskentelevät nyt jo vapaina! Samaan aikaan uhreista ei tunnu välittävän kukaan, kun peilataan oikeusistuimia, lainsäätäjiä ja vastaavia tahoja! Kaiken huipuksi näiden alhaistakin alhaisempien rikollisten hyysäys oikeudessa maksatetaan useimmiten veronmaksajien rahoista, uhri saa pärjätä yksinään eli omilla ja perheensä rahoilla! Saatanallista, täysin faktisesti!

On selvää, että edellä mainittua saatanallisen sairasta orkesteria johdetaan paljolti muualta, sillä eihän Suomesta voi löytyä vuodesta toiseen sadoittain saatanaa palvelevia mieleltään sairaita ihmisiä päättäviin virkoihin! Kuten olemme aiemminkin todentaneet, niin pedofilisatanistinen illuminati muun muassa alajärjestönsä Bilderbergin kautta hallitsee myös ja itse asiassa etenkin Suomea! Kun poliittiset puolueet ovat hallussa, on myös eduskunta hallussa. Ei pedofilisatanistisen illuminatin tarvitse käskeä kansanedustajaa C. tekemään sitä ja tätä, vaan ylempi taho käskee alempaa, ja kun puolueen johto on hallussa loppu on tunnettua faktaa. Suomessa, kun puoluekuri tuntuu olevan enemmän kuin pakollinen asia, jos haluaa nauttimaan esimerkiksi kansanedustajan muhkeaa palkkaa. Se on tietysti erikoista, että nämä eduskunnan tarhatut tollot eivät tajua tällaista perusasiaa. Toisaalta edustaja jos toinenkin tietää, että nyt lapsenraiskaaja sai ehdollista, minä voisin vaikuttaa, mutta en uskalla. Lokoilen vain täällä torkkupeiton alla ja jauhan kerran vuodessa toissijaista paskaa täysistunnossa!


"Illuminati members live double lives. At night they engage in these Satanic rituals. By day they are found in all walks of life: medicine, education, psychology, therapy, banking, law, law enforcement, government,  technology, military, charities and religion."

Elämme siis saatanallisessa maassa, se on selvää, ja vaikka tapaukset koskevat sekä syntyperäisiä suomalaisrikollisia, kuten myös esimerkkitapauksemme mukaisesti maahanmuuttajia taikka vastaavia ulkomaalaisia rikollistahoja, ei voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että jostain ihmeen syystä rasismiaatteista kammottavimman eli sionismin, siis tuon pedofilisatanistisen illuminatin ehkäpä kovimman lyömäaseen, tuottaman Eurooppaan suuntautuvan tietoisesti tuotetun maahanmuuton helmet, usein sodista kärsineet ja psyykensä menettäneet sekopäiset rikolliset, pääsevät aina luikahtamaan kuin paska viemäristä jatkamaan haisemistaan!




Vaikka esimerkiksi eduskunnassamme loisii siis varmasti myös tavallisia taunoja, mistään mitään tietämättömiä viattomia taukkeja, niin muista, kuten filosofian tohtori Henry Makow paljastuslähteineen toteaa, "he ovat kaikkialla ja päättävissä viroissa", joten luota mieluummin itseesi kuin paskassa möyrivään "arvohenkilöön" taikka johtajaan! Vain totuus, jonka voit sisäistää itse, vapauttaa sinut tajuamaan sekä ymmärtämään!

Lähteet:
Professori David E. Duke - Youtube.com
Tohtori Henry Makow
Espoon käräjäoikeus - Asianumero R 14/1190