perjantai 24. elokuuta 2012

Shokkianalyysi: Lontoon olympialaiset todistivat pedofilisatanistisen illuminatin olevan terrorismin takana ja toisaalta pelkäävän valveutuneita ihmisiä!

Lontoon kesäolympialaiset 2012 ovat päättyneet ja niin sanotusti "illuminati-olympialaisiksi" povatuissa urheilukarkeloissa ei lopulta nähty muuta kuin urheilun draamaa. Toisin sanoen yhtä ainutta terroritekoa ei nähty tulevan Rothschildien maailmanvaltion pääkaupungissa, vaikka muun muassa juuri olympialaisten avajaisten aikoihin pidettiin pedofilisatanistisen illuminatin uhrausjuhlaa Saatanalle ja esimerkiksi pahamaineinen ja saatanallinen herrajuhla Bohemian Grove pidettiin Yhdysvaltojen synkissä metsissä samoihin aikoihin. Olikohan "maailman mahtavimmaksi mieheksi" mainitun Yhdysvaltain presidentin Barack Obamankin yllättävä poisjäänti olympialaisista viesti siitä, että Bohemian Grovessa on jotain mielenkiintoisempaa kuin Usain Bolt ja kumppanit? Siis lasten uhraamista Saatanalle ja muuta mukavaa?

Mutta vaikka Lontoon olympialaiset eivät johtaneetkaan illuminatin veriseen false-flag-iskuun, niin Lontoon olympialaiset olivat todistamassa kahta todella merkittävää ja konkreettista kliinistä faktaa, joista ei aiemmin ole kyetty olemaan täysin yksimielisiä edes kaikkien valveutuneiden keskuudessa!

Lontoon olympialaiset ja niiden rauhallisuus todistivat nimittäin konkreettisesti sen tosiasian, että nykyinen niin sanottu "internetsukupolvi" on viemässä vääjäämättömästi voiton Saatanaa palvelevasta ja liskoihmisten sekä pedofiilien ja muiden hirviöiden miehittämästä pedofilisatanistisesta illuminasti. Miksikö? Yksinkertaisesti siksi, että illuminati ei voi enää suorittaa massiivisia false-flag-iskuja kuin todellisella yllätysiskulla (esimerkiksi 911-iskut Yhdysvalloissa). Illuminati ei toisin sanoen enää uskalla toteuttaa saatanallisia valheiskujaan, mikäli ne on ennakoitu etukäteen laajasti, kuten Lontoon olympialaisten kohdalla oli tunnetusti tehty ympäri maailmaa ja muun muassa tässä blogissa useampaan otteeseen! Ihmiskunnan laaja-alaiset rivit siis alkavat vain yksinkertaisesti olemaan niin valveutuneita, että minkäänlaiset massamurhaiskut maailman massiivisimmissa tapahtumissa eivät menisi läpi ja maailmaa hallitsevat "herrat" saisivat kärsiä. Näin ollen Lontoon olympialaiset olivat suuri voitto ihmiskunnalle ja suuri tappio paholaismaisille pedofilisatanistisen illuminatin herroille ja toimijoille, absoluuttisesti!

Toinen Lontoon olympialaisten osoittama konkreettinen tosiasia on kansainväliseen terrorismiin liittyvä. Lontoon kesäolympialaiset nimittäin viimeistään todensivat 100% varmuudella, että kansainvälinen terrorismi ja ennen kaikkea niin sanottu kansainvälinen islamilainen terrorismi on suurinta valhetta sitten Kylmän sodan ja toisen maailmansodan tapahtumien! Miksikö? Siksi, että Lontoon olympialaiset todistivat vääjäämättömästi sen tosiseikan, että niin sanotun "kansainvälisen terrorismin" takana ovat nimenomaan pedofilisatanistisen illuminatin (länsimaiset) toimijat! Vai miten on mahdollista, että koko brittiläinen kerma kuninkaallisista pääministeriin ja muihin illuminatisteihin istui tapahtumasta toiseen samoissa VIP-aitioissa? Kaikki tietävät, että jos olisi oikeasti vaara ja uhka vaikkapa islamilaisten terroristien iskulle, niin kuninkaallisista osa ripoteltaisiin kohtaan A ja pääministeri kohtaan B ja niin edelleen. Toisin sanoen varmistettaisiin mahdollisen terroriteon sattuessa se, että joku hallitsija pysyisi hengissä. Mutta tätä ei tapahtunut ilmeisesti kertaakaan Lontoon olympialaisten aikana, vaan koko poppoo röhnötti samoissa aitioissa!


Hyvät lukijat. Herätkää siis ellette ole jo heränneet! Vaikka Lontoon kesäolympialaisten aikana ei nähty ennakoituja pedofilisatanistisen illuminatin false-flag-iskuja, niin koko ihmiskunta näki omin silmin illuminatin todellisen tilan ja eräänlaisen haurauden sekä myös todensi niin sanottujen "islamistiterroristien" ja muiden höpöjuttujen olevan laaja-alaisessa kuvassa samanlaista mielikuvituksen tuotetta kuin pääsiäispupu ja kumppanit!

Lähteet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti