sunnuntai 18. elokuuta 2013

Shokkifaktat Estonia-salailusta: M/S Mariellan päällikkö lipsautti totuuden - Teki JAIC:n WC-paperista vielä arvottomampaa!

Kuten kaikki kumisaapasta isomman aivokapasiteetin omaavat ihmiset ja viimeistään tämän blogin lukijat tietävät, niin M/S Estonian uppoaminen ja siitä seuranneet tapahtumat ovat täysimääräisesti valehdeltuja Ruotsin, Suomen ja Viron valtiovallan virallisen toimielimen eli Estonia-tutkimuskomissio JAIC:n toimesta! Tämän uusimman todisteen myötä jo alkujaan täydellisen infaaltion kokenut JAIC:n valhesepustus eli loppuraportti on korkeintaan rahattomille suunnattavaa WC-paperia, täyttä orgaanista jätettä siis!

Nythän on nimittäin niin, että M/S Mariellen päällikkönä tuolloin Estonian uppoamisyönä tai pikemminkin upotusyönä toiminut merikapteeni Jan-Tore Thörnroos pätki JAIC:n säveltämän virallisen valheen viimeisetkin heikot juuret, kun hän kertoi Ruotsinlaivalla 24 -ohjelmassa totuuksia tuosta turmayöstä. Suurin järkytys Thörnroosin haastattelussa koettiin ohjelman loppuhetkillä, kun kokenut merikapteeni muisteli ensimmäisenä paikalle pelastustehtäviin tulleen M/S Mariellan pelastaneen noin 40 ihmistä merestä.



VIDEO:


JAIC:n virallinen sepiteteos kertoo kuitenkin seuraavaa:
Alukset pelastivat 34 ja helikopterit 104 hädänalaista. Yksi pelastetuista kuoli myöhemmin sairaalassa. Merestä nostettiin 94 vainajaa ja kadoksiin jäi kaikkiaan 757 ihmistä.
Ja:
MARIELLA pelasti kaikkiaan 15 henkilöä ESTONIAn pelastuslautoilta.  

Ristiriidat näissä lausunnoissa ovat SAATANALLISEN sairaat ja suuret! On selvää, että arvostettu merikapteeni Thörnroos ei valehtele, mutta voi olla mahdollista, että hän tarkoittaa tuolla 40 kaikkiin laivoihin pelastettuja henkilöitä! Mutta halusi Thrönroosin lausunnon tulkita miten vain, niin kylmä ja kliininen fakta on se, että JAIC valehtelee alusten pelastusluvut jopa noin 6-25 ihmisen väliltä!

Näin ollen nousee arvoon arvaamattomaan ruotsalaisen vakaan mediajulkaisun Aftonbladetin silloin uppoamishetkellä suoraltaan julkaisema tuore ja uniikki uutinen noin 7-9 Huddingen sairaalaan helikopterilla tuodusta potilaasta, jotka katosivat lopulta kokonaan JAIC:n listauksilta, kun JAIC myönsi ruotsalaisen Y-64 -pelastushelikopterin tuoneen vain yhden ainoan pelastuneen Huddingeen. Uupumaan luvusta jää siis sopivasti juuri se määrä pelastettuja, jotka lopulta katosivat eli Estonian miehistön jäsenet, kuten Avo Piht! 




Toisin sanoen M/S Mariellan kannelle pelastetuista Estonian uhreista katosi kaiken faktadatan mukaan ainakin sellaiset 7-8 ja samalla myöskin Huddingen sairaalaan tuoduista katosi sellaiset 8 ihmistä! Halusi siis olla millainen skeptikko vain, niin voi olla varma, että Estonian pelastetuista katosi joko noin 8 tai 16, joten siitä vain valitsemaan "virallisen totuuden lampaat". Eli jopa skeptikoiden täytynee myöntää tämä helikopterimuilutus, sillä 16 kadonnutta Estonian miehistön jäsentä olisi jo superfiasko 2013-luvullakin! Kaiken lisäksi on muistettava, että sairaalaan pelastuneita lopulta kuljettaneet helikopterithan nimenomaan poimivat pelastettuja pelastuslauttojen lisäksi myös laivojen kansilta, kun olivat ensin vieneet pelastettuja turvaan kansille, jos pelastustehtävän piti jatkua, ja suora pääsy sairaalaan ei ollut tarpeellista ja mahdollista! Akuutit potilaat tuotiin sairaaloihin siis nimenomaan helikoptereilla!

Näin ollen ei tarvitse olla erityisen viisas laskeakseen yhteen:

Mariellan pelastamat henkilöt + Huddingeen tuodut kadonneet + Avo Piht ja muut Estonian miehistön kadonneet = JAIC teki ehtaa paskapaperia, todellista WC-paperia, jossa tosiaankaan yhtään mikään ei vaikuta olevan totta!

Älkää siis hyvät ihmiset tehkö itsestänne helppoja tolloja, vaan kyseenalaistakaa Estonian kohtalo, kuten sen tekevät tänä päivänä miljoonat viisaat ihmiset muun muassa Virossa, Ruotsissa ja Suomessa! Pitäkää päänne ja vaatikaa Estonian upotukselle oikea ja riippumaton tutkinta, sillä ennen sitä Ruotsi, Viro ja Suomi ovat yksiselitteisesti massamurhan peittelijöitä ja sen mahdollistajia!

Lähteet:
http://www.youtube.com/watch?v=Ff3KZgvogSA
http://www.turvallisuustutkinta.fi/Satellite?blobtable=MungoBlobs&blobcol=urldata&SSURIapptype=BlobServer&SSURIcontainer=Default&SSURIsession=false&blobkey=id&blobheadervalue1=inline;%20filename=9xrxfq.pdf&SSURIsscontext=Satellite%20Server&blobwhere=1330439888581&blobheadername1=Content-Disposition&ssbinary=true&blobheader=application/pdf
http://heiwaco.tripod.com/epunkt141.htm

1 kommentti:

  1. http://heiwaco.tripod.com/estnews.htm
    Katso http://epl.delfi.ee/news/eesti/ootus-ahastus-room-lootuse-kustumine-tagasivaade-katastroofile-jargnenud-tundidele-ja-paevadele?id=69821879 sieltä kuvat -> PÄÄSTETUD. Löydät kadonneet kapten Piht, Veide-sisarukset, Tiina Müür ...

    VastaaPoista