sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Shokkifaktat: Karu totuus M/S Estoniasta - NATO luikki karkuun, Venäjä tarjosi pelastukseen huipputeknologiaa, massamurhaaja Ruotsi kieltäytyi, valtamedia vaikeni!

"Massamurhaaja Ruotsi", ei ole fiktiota, vaan karu totuus. Myös NATO on tunnetusti raakalaismainen massamurhaaja, mutta M/S Estonian tapauksessa NATO on ainakin varmasti massaheitteillejättäjä, mahdollisesti toki myös massamurhaaja. Kuten tiedämme, niin NATO oli meripelastusharjoituksissa lähellä Estoniaa sen upotessa, mutta NATO-apua ei koskaan kuulunut taikka saapunut, vaikka etenkin NATO:n hallussa ollutta etsintäkalustoa olisi tarvittu todella kipeästi. Tiedämme myös sen, että alueen viestiyhteyksiä häirittiin "valtiollisella" tasolla eli esimerkiksi mahdollisella NATO-teknologialla, kun Estonia upposi. 

Moni ei ollut ennen tämän blogin paljastuksia kuullut koko NATO:n heitteillejätöstä sanaakaan, koska yksikään media ei siitä ollut raportoinut. Miksikö? Juuri siksi, että heitteillejättäjä-NATO:n leimaaminen heitteillejättäjäksi puolueellisen valtamedian toimesta on yksinkertainen mahdottomuus, sillä tuota valtamediaa hallinnoi Estoniankin massamurhassa ja upotuksessa mukana ollut pedofilisatanistisen illuminati sionistitoimijoineen. Vielä vuonna 1994 ei ollut edes niin sanottua vaihtoehtomediaa kuin pienissä määrin, joten koko NATO:n meripelastuslakia hyljeksien toteuttama heitteillejättö jäi ihmiskunnalta kuulematta.

Moni ei myöskään ole kuullut tähän päivään mennessä siitä tosiasiasta, että Venäjä tarjosi Ruotsille, Suomelle ja Virolle välittömästi katastrofin jälkeen huipputeknologiaa muun muassa sukellusveneen muodossa pelastamaan mahdollisia selviytyneitä laivaan syntyneistä ilmataskuista. Venäjä tiesi, että kyseisillä valtioilla ei olisi sitä teknologiaa, jota Venäjällä taasen oli. Tätä tietoa yksikään länsimainen media ei ilmeisestikään ole julkaissut siksi, että Ruotsi epäsi tuon Venäjän tarjoaman avun välittömästi - SYYLLISTYEN NÄIN MAHDOLLISIIN MURHIIN! Ei pidä unohtaa myöskään sitä tosiseikkaa, että ylipäätään Ruotsin osuus koko Estonian upotuksessa on niin barbaarinen ja merkittävä, että Ruotsia, joka kuljetti salaa ja kansainvälisoikeudellisesti täysin laittomasti aseita viattomien ihmisten kustannuksella ja sen jälkeen vielä epäsi Venäjän avustustarjouksen, ei vain voi, vaan pitää kutsua massamurhaajaksi!


Venäjän huipputeknologinen avuntarjous, jonka massamurhaaja Ruotsi torjui heti

Mutta miksi näitä tosiasioita ei ole vieläkään 2010-luvulla julkaistu yhdessäkään mediassa? Eikö nimenomaan länsimaisen median ja ennen kaikkea Pohjoismaiden medioiden kuuluisi julkaista nämä tiedot, jotka ovat todella merkittäviä ratkaisemaan Estonian arvoitusta ja mahdollista massamurhaa? Kyllä kuuluisi, mutta ongelmaksi nousee jälleen kaksi tosiseikkaa; länsimainen valtamedia, johon kuuluu myös Pohjoismaiden kaikki valtamediat, eli pedofilisatanistien illuminatin ja sen sionistitoimijoiden hallussa oleva media ei yksinkertaisesti voi eikä saa loata kyseisten instanssien massamurhavälinettä NATO:a ja toisaalta NATO:n vastapoolia eli länsimaisessa valhemediassa loattavaa Venäjää ei saa missään nimessä nimetä sankariksi ja pelastajaksi, vaikka se sellainen olisikin!

Hyvät lukijat, elämme siis edelleen 2010-luvulla kammottavassa valheessa! Valheessa, jonka tehtävä on suojella barbaarista massamurhakoneisto NATO:a ja toisaalta herjata jatkuvalla syötöllä kansainvälistä oikeutta kunnioittavaa rauhantekijää ja pelastajaa Venäjää! Tätä valhetyötä tehdään tapahtui mitä tahansa, sen osoitti Estonian yli 800 murhattua viatonta ihmistä ja massamurhaajat sekä -heitteillejättäjät, jotka tunnemme nimillä Ruotsi ja NATO!

Lähteet:
Itar-Tass, 29.09.1994
NATO - PR (94)82

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuo venäläinen tarjous uutisoitiin heti seuraavina päivinä uppoamisen jälkeen. Muistan sen hyvin.

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuo venäläinen tarjous uutisoitiin heti seuraavina päivinä uppoamisen jälkeen. Muistan sen hyvin.

    VastaaPoista