sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Shokkifaktat: YK-tarkkailija Jarno Mäkisen murhannut Israel tarkkailee suomalaisia keskustelijoita!

Tammikuun 2013 alkupuolella ilmeni vakava tapahtumaketju, kun havaitsimme, että Israelista ja tarkemmin Tel Avivin alueelta hallinnoitu IP-osoite tarkkaili Jarno Mäkinen -hakusanalla löytyviä suomalaisia keskusteluja. 

Jarno Mäkinenhän oli Israelin sotilasoperaatiossaan täsmäpommein murhauttama YK-tarkkailijasotilas, jonka murha suoritettiin Israelin toimesta pommittamalla Khiamin suvereenia ja koskematonta YK-tukikohtaa. Jarno Mäkisen, ja hänen kumppaniensa Paeta Hess-Von Kruedener, Du Zhaoyu ja Hans-Peter Lang, raaka massamurha on myös luokiteltu mahdolliseksi massamurhaksi Saatanalle, kuten blogissamme on aiemmin todennettu lähdeviittein.


Sotilassankari Jarno Mäkinen - Israelin täsmämurhan viaton uhri

Kammottavinta tässä löydöksessä on kuitenkin se, että kyseinen Jarno Mäkinen -hakuja tarkkaillut IP-osoite oli luokiteltu internetliikennettä tarkkailevassa Project Honey Pot -paljastuspalvelussa IP-osoitteeksi, joka on kalastellut tietoja ja murtautunut tarkkailemiinsa tietokoneisiin.

Tämä edellä mainittu tieto vahvistaa ja varmentaa yhä vain muun muassa sitä tosiseikkaa, että Israelilla loisii vähintään satoja vakoilijoita ja vähintään tuhansia agitaattoreita valmiina lokamaan yhä vain uudestaan ja uudestaan murhaamiensa YK-sotilaiden kunnia ja muun muassa valkopesemään Jarno Mäkiselle ja kumppaneille oikeutta hakevien kansalaisten mielipiteet raaasta murhasta "vahinkoon" täsmäpommein! Vain Israel sionisteineen ja pedofilisatanistinen illuminati omaa tällaiset pahuuden keinot pimentää totuus!

Alueeseen, jossa tämä inha vakoiluun selkeästi tarkoitettu IP-osoite toimi tuolloin tammikuussa 2013, linkittyy muun muassa Israelin armeijan IDF:n keskustiedustelupalvelu Shin Beth, jonka toimenkuvaan kuuluu muun muassa vakoilu!


Jarno Mäkinen -keskusteluja tarkkaillut vakoilukone [IP-osoite sensuroitu]

Näin ollen on varsin kliinisen faktinen tosiasia, että Israelista tarkkaillaan suomalaisia keskustelijoita, jotka keskustelevat Israelin raaasti murhaamasta YK-sotilastarkkailija Jarno Mäkisestä! On täysin selvää, että viaton Israelin kansalainen, joka tutkisi isänmaansa tekemiä rikoksia, ei omaisi IP-osoitetta, joka on käräytetty vakoilusta, tietojen kalastelusta ja jopa murtautumisista tietokoneisiin.

Nykyisin tämä IP-osoite luokitellaan turkkilaiseksi mainospalvelimeksi, joka on mahdollisesti harmiton taikka roskapostin levittäjä. Näin ollen etenkin juuri Israelissa sikeävä pedofilisatanistinen illuminati sionistirikollisineen osoitti jälleen tasonsa ja rikostensa pahuuden. Ensin rikolliseen käyttöön tarkoitettu ja muun muassa suomalaisia Jarno Mäkisen kunniaa kannattavia ihmisiä vakoileva Israelin IP-lyömäase ja kiinni jäämisen hetkellä Turkin muslimien nimiin sälytetty harmiton IP-osoite!

Olkaa ihmiset siis tarkkana! Pitäkää tietokoneidenne tietoturva kunnossa, jotta tämän kaltaiset käenpoikaset suoraan murha-Israelista eivät pääse koneillenne! Jarno Mäkisen ja kumppanien murha on kokonaisuudessaan niin kammottava kansainvälisoikeudellinen rikos, että Israel on valmis jopa vakoilemaan tavallisia kansalaisia voidakseen usuttaa agitaattorinsa oikeutta puolustavien pienten ihmisten kimppuun valkopesemään aikamme törkein YK-sotilaisiin kohdistunut murhatyö "vahingoksi".

Lähteet:
http://www.radiorock.fi/ajankohtaista/juuri-nyt/media/oliko-suomalaisen-rauhanturvaajan-kuolema-israelin-toimeenpanema-murha 
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/5215366.stm 
https://www.projecthoneypot.org/search_ip.php
http://www.henrymakow.com/here_is_a_list_of.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti