maanantai 19. maaliskuuta 2012

Shokkifaktat: Suomen istuva perustuslain vastainen häpeähallitus illuminatin alajaoston Bilderbergin luomus!

Moni on tiennyt jo kauan, että Suomen vaaleissa toteutetaan systemaattista vaalivilppiä. Systemaattisen ylempää johdetun vaalivilpin mahdollistamiseen paljon puhuttanut vaalisalaisuus on tietenkin tärkein apuväline, mutta ilman vaalivilpin tekijää eli sitä ylempää tahoa, ei myöskään vaalisalaisuudesta ole hyötyä vaalivilpin tekemisessä. Suomessa vaalien äänet laskee vallassa oleva hallitus/oikeusministeriö ja tietokonejärjestelmillä Tieto (TietoEnator), jonka yhtenä merkittävänä omistajana heiluu illuminatin huijausliikepankki Goldman Sachs. Ei siis liene mitenkään epäselvää, että mikä taho muun muassa edellisten vuoden 2011 eduskuntavaalien pöyristyttävän selkeän vaalivilpin toteutti.

Rautalangasta:

  • Bilderberg-komissio tai vastaava herrakerhotaho päätti Suomen vuoden 2011 eduskuntavaalien voittajat vuosina 2008-2011 
  • Goldman Sachs toteutti vaalivilpin taas vuonna 2011 yksinkertaisella tietokonejärjestelmiensä (Tieto) manipulaatiolla yhdessä Suomen hallitusvastuussa olleen edellisen Bilderberg-hallituksen kanssa
  • Vaalihuijauksen varmisti sionistiomisteiset vaaligalluppien tekijät vilpillisillä gallupeilla, joita suolsi ulos kokoomuslaiset mediat
  • Vaalien voittaja oli Suomen itsenäisyyttä ja kansaa näivettävä illuminatia palveleva rikkaiden puolue Kokoomus
  • Lisäksi vaalien suurin häviäjä eli illuminatin Suomen kakkospuolue RKP kähmittiin valtaan EU-tukipakettivedätyksellä, jolla kansan syvien rivien suosiota nauttinut Perussuomalaiset jyrättiin kielimafia- ja apartheidpuolue RKP:n tieltä pois


Kuvio on selkeä. Täysin selkeä. Rikkaita rasisteja ja ruotsalaisia rasisteja suosivat illuminatin eli Suomen tapauksessa paljolti Bilderbegrin kumppanit valittiin jälleen kerran hallitusvastuuseen kansan tahdosta riippumatta. Tätä illuminatin Euroopan alajaoston Bilderbergin palvelijoiden vuosittaista valintaa on jatkunut siitä lähtien, kun Suomeen viimeisin kansalaisia puolustanut johtaja Urha Kekkonen pakotettiin eroamaan virastaan. Kekkosen aikanahan  paljolti lännessa loisiva illuminati ei päässyt Neuvostoliiton päättäjien ohitse valtaan Suomessa.

Kuitenkin niin sanotut suomalaiset lampaat, ihmiset, jotka uskovat kaiken mitä esivalta ja epärehellinen illuminatin laskuun toimiva epärehellinen länsimedia suoltavat, eivät usko tätä edellä selitettyä kaavaa illuminatin suorittaman julkisen aivopesun takia. Jyrki Kataisen häpeähallituksen osalta ei kuitenkaan tarvita mitään uskoa, sillä faktat puhuvat karusti puolestaan tuon kyseisen häpeähallituksen suoranaisesta laittomuudesta! Katsotaanpa!

Jyrki Katainan valtiovarainministerinä 24.09.2009 [MTV3]:
- Ei. Ei tämä ole kokoomukseen liittyvä kysymys. Ei kokoomus ole saanut senttiäkään Nova Groupilta tai KMS:ltä.
Helsingin Sanomat 17.09.2009:
Kokoomus päätti keskiviikkona palauttaa Nova Groupilta ja yhtiöön liittyviltä osilta Kehittyvien maakuntien Suomi ry:n kautta tulleen tuen. Asiasta on sovittu Novan pesähoitajan Pekka Kokon kanssa. Rahat palautetaan tänään torstaina. 
Hyvin mielenkiintoista. Jyrki Katainen valehtelee suorassa TV-lähetyksessä MTV3:n haastattelussa, vaikka jo viikkoa aiemmin Kokoomus on todennut palauttavansa lahjusrahat pois. Tällaiseen valehteluhirmutekoon kykenee vain henkilö, joka on saanut jo etukäteen illuminatin Bilderbergiltä pääministerin passin käteen. Ja miksipä Suomen rahoja avoimesti Euroopan liittovaltiokehitykselle jaellut Katainen ei sellaista passia olisi saanut? Jotta koko kuvion pöyristyttävyys ilmenee, niin täytyy vielä lopuksi todeta, että Jyrki Katainen oli Bilderberg-ryhmän vieraana vuosina 2007, 2009 ja 2010. Eli juuri niinä vuosina, kun muun muassa Suomenkin uudet hallitsijat päätettiin. 

Mutta mitä Suomen laki sanoo tällaisesta vehkeilystä?

Suomen perustuslaki 11.6.1999/731 - 60§ [Finlex]:

Valtioneuvosto 
Valtioneuvostoon kuuluu pääministeri ja tarvittava määrä muita ministereitä. Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia.

Jyrki Katainen siis valehteli röyhkeästi valtiovarainministerinä muun muassa vuonna 2009 televisiolähetyksessä. Hän siis syyllistyi vakavaan rikokseen Suomen perustuslain mukaan. Kansan syvät rivit siis varmasti huokaisivat helpotuksesta. Nyt tuo kyseinen kansaa halveksiva Bilderbergin juoksupoika ei voi enää koskaan olla ministeri Suomessa! Mutta hetkinen...

Jyrki Katainenhan valittiin Suomen pääministeriksi Goldman Sachsin vilppivaalien jälkeen vuonna 2011. SIIS SUOMEN PERUSTUSLAIN VASTAISESTI! Mitä ihmettä? Pystyykö tällaiseen tekoon eli Suomen perustuslain ja kansanvallan vastaiseen agressioon esimerkiksi Siilinjärven Marttakerho? Huonosti pärjäävien matematiikkakerho? Vaiko kenties sittenkin liskoihmisten miehittämän ja kymmeniä tuhansia lapsia metsissä Saatanalle uhraavan pedofilisatanistisen illuminatin alajaosto Bilderberg-ryhmä? Jokainen miettiköön itse vastauksen.

Oli miten oli, niin de jure ja de facto Jyrki Katainen on Suomen perustuslain vastainen pääministeri! Eikä kyseessä muuten ole ainoa kokoomusministeri, joka on Suomen perustuslain vastaisesti ministerinä rankaisemassa Suomen kansalaisia EU:n liittovaltion eli niin sanotun Rothschildien maailmanvaltion synnyttämiseksi julkisista valheista huolimatta tai pikemminkin julkisten valheiden ansiosta! Kataisen menestyksekäs Bilderberg-ura on huomioitu myös Euroopan unionissa, sillä miehellehän on jo lupailtu muun muassa Euroryhmän puheenjohtajan virkaa.



Siirrytäänpä sitten illuminatin toisen apupuolueen eli loispuolue RKP:n pariin. Tämä muutamien tuhansien ihmisten mafiapuolue saa koko ajan hallituspaikan, tuli kansalta ääniä sitten 2% tai 4%. RKP:n osalta illuminatin rautanyrkki Goldman Sachs ei voi tehdä merkittävää vaalivilppiä, sillä jopa Suomen kansa heräisi, jos RKP alkaisi vetelemään 10%-20% äänipotteja. Mutta mitä väliä, vaikka RKP saisi vain sen 3%, kun kyseinen yhden asian mukapuolue otetaan joka tapauksessa jokaiseen häpeähallitukseen?

Kataisen perustuslain vastaisessa häpeähallituksessa RKP:n myyrät saivat vaatimattomasti puolustusministerin ja oikeusministerin salkut, vaikka RKP:n keräämällä äänisaaliilla saisi normaali suomalainen puolue ehkä juuri ja juuri yhden ministerin jollekin jämäsalkulle. Kataisen perustuslain vastainen häpeähallitus myönsi siis Suomen puolustuksen ja Suomen kansalaisten turvallisuuden ruotsalaisille selkäänpuukottajille!

Mutta tietysti, kyllähän Ruotsistakin voi tulla Suomeen pätevää ministeriainesta. Kuten seuraavaksi esittelyssä oleva istuva puolustusministeri Stefan Wallin. Suomen kansa tietysti olettaa, että "pätevä ministeriaines" tarkoittaa Suomen kansan puolustuksesta huolehtivaa hyvämaineista ja rehellistä ihmistä. Täytyy kuitenkin muistaa, että Kataisen perustuslain vastainen häpeähallitus etsii tietenkin pääministerinsä kaltaista epärehellistä Bilderberg-ainesta ja valitettavasti puolustusministeri Stefan Wallin on juuri sellaista ainesta. Tämän sai viaton kansa havaita NATO-vehkeilyn myötä syntyneen puolustusvoimauudistuksen [suomeksi puolustusvoimien alasajo] ja säilytettävien listalle jääneen ruotsinkielisen Uudenmaan prikaatin eli Dragsvikin joukko-osaston kohdalla.

Helsingin Sanomat 09.02.2012:

Wallin vastasi, ettei pidä lainkaan sopivana kielipolitiikan kytkemistä varuskuntien lakkauttamiseen. 
"Voin yksiselitteisesti ilmoittaa, ettei tällaista vastakkainasettelua missään vaiheessa ollut", hän sanoi.

Wallinin ja Bilderbergin epäonneksi 100% suomalainen, Suomen kansasta ja puolustuksesta huolissaan oleva Suomen puolustusvoimien komentaja Ari Puheloinen ei ole valehtelija ja totuuden pimittäjä, vaan kertoi totuuden oikeuskanslerille (IS 15.03.2012):
Puolustusvoimien komentaja, kenraali Ari Puheloinen kertoo oikeuskanslerille tekemässään selvityksessä, että vielä viime lokakuussa Uudenmaan prikaati oli mukana niiden hallintoyksiköiden joukossa, joiden asemaan oli tarkoitus tehdä muutoksia. - Puolustusministeri Wallin kuitenkin ohjasi puolustusvoimia niin, että Uudenmaan Prikaati jätettiin pois lopullisesta puolustusvoimauudistuksen ratkaisumallista, Puheloinen kertoo selvityksessään.

 YLE Uutiset 16.03.2012:
Puolustusministeri Stefan Wallin (r.) myöntää antaneensa pääesikunnalle poliittista ohjausta Dragvikin varuskunnan säilyttämiseksi. Wallinin mukaan pääesikunta pyysi ministeriltä ohjeita hallitusohjelman tulkinnasta. 
Kysymykseen siitä, säilytettiinkö Dragsvikin varuskunta siis kielipoliittisin perustein, Wallin vastaa näin: 
- Hallitusohjelma velvoittaa huolehtimaan ruotsinkielisestä koulutuksesta tavalla jonka laki määrää. Ja tämä laki sanoo, että vähintään yhden joukko-osaston on oltava ruotsinkielinen. Näin ollen johtopäätöksen vetäminen lain nojalla oli aika helppoa.

Jyrki Kataisen perustuslain vastaisen häpeähallituksen häpeällinen puolustusministeri Stefan Wallin siis kertoo, että rikkoi lakia ja valehteli kansalle sekä eduskunnalle, jotta pystyi puolustamaan ruotsalaisia, kuten laki hänen mielestään määrää. Suomen laki ei kuitenkaan missään määrä, että ruotsinkieltä äidinkielenään solkottaville "suomalaisille" pitäisi taata oma kokonainen varuskunta, vaan joukko-osasto. Wallin jatkaa siis valheen tiellä! Edellä mainittu venkoilu päämäärineen alkaa muistuttamaan apartheidia. Kyseinen edellä mainittu peruste ruotsinkielisten omasta varuskunnasta eli puolustusministeri Wallinin hätäinen meriselitys on siis valhe tai mikä pahinta jopa täydeltä tietämättömyydeltä puolustusministerin taholta. Voihan sen lain vaatiman ruotsinkielisten joukko-osaston sijoittaa vaikka itärajalle jo valmiiseen varuskuntaan! Järjellä ajateltuna kyseessä alkaakin olemaan jo melkoinen vehkeilyn täyteinen maanpetoksellinen rikos, jos esimerkiksi Venäjän rajalta vedetään sotilastukikohtia kahmalokaupalla pois, jotta muutama sata ruotsinkielistä kermapersettä pääsee opettelemaan tappamista omassa joukko-osastossaan juuri tietyssä rantaruotsalaisten kermapersekunnassa. Tällaiseen kansanvallan halveksintaan kykenee vain Bilderbergin ja illuminatin palkkalistoilla oleva taho. Ja tässähän ei sinällään edes tarvitse ajatella järjellä tai valikoida mielipiteitä, sillä Suomessahan sattuu olemaan se perustuslakikin.

Eli mitäpä hätää meillä kansalaisilla on? Puolustusministeri Wallinin pöyristyttävä valehtelu eli Suomen perustuslain vastainen rikos kantautui oikeuskansleri Jaakko Jonkan korviin. Ei siis muuta kuin valtakunnansyyttäjä asialle, epärehellisen Suomen perustuslakia halveksineen ministerin oikeudet pois ja mahdollisesti tässä tapauksessa vielä maastakarkoitus Suomen perustuslakia rikkoneelle puolustusvoimien tehokkuudella kielipoliittisesti pelailleelle maanpetokselliselle taholle...?


Suomen perustuslaki 11.6.1999/731 - 60§ [Finlex]:

Valtioneuvosto 
Valtioneuvostoon kuuluu pääministeri ja tarvittava määrä muita ministereitä. Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia.

...Eikös vain? Olemmehan me "länsimaisessa demokratiassa" ja "länsimaisessa oikeusvaltiossa"?

Niinhän sitä toitotetaan valheellisessa länsimediassa... Oikea lopputulos oli kuitenkin se, että suomalaisten Bilderberg-johtajien virkaan valitsema oikeuskansleri Jaakko Jonkka suuressa viisaudessaan vapautti Bilderbergin valitseman valehtelijaministeri Stefan Wallinin vastuusta ja Bilderbergin valitsema Suomen perustuslain vastainen pääministeri ja emävalehtelija Jyrki Katainen antoi totta kai vielä tukensa kaiken päälle. Ja niin piiri pieni pyörii... Illuminatin armosta... Kohti Suomen puolustusvoimien alasajoa, kohti NATO:a, kohti Suomen alasajoa, kohti EU-liittovaltiota ja kohti Rothschildien maailmanvaltiota, illuminatin lopullista tavoitetta! 
Illuminati members live double lives. At night they engage in these Satanic rituals. By day they are found in all walks of life: medicine, education, psychology, therapy, banking, law, law enforcement, government,  technology, military, charities and religion. Filosofian tohtori Henry Makow
Lähteet:

http://www.euroinvestor.com/news/2008/02/25/goldman-sachs-groupin-omistus-tietoenatorissa-laskenut-992-pctiin/9745183
http://www.tieto.fi/archive/top-stories/julkinen-hallinto/teknisesti-haastavat-vaalit-lapi-osaavalla-otteella 
http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=31998:katainen-bilderberg-kokoukseen-espanjaan&catid=2:kotimaa&Itemid=4 
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/09/960561
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Kokoomus+palauttaa+puolueen+ja+ehdokkaiden+saamatNova-tuet/HS20090917SI1YO01vrl
http://www.hs.fi/politiikka/Wallin+kiisti+Dragsvikin+suosimisen++++/a1305555309993
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/komentaja-paljasti-oman-versionsa-wallin-pelasti-dragsvikin/art-1288455354379.html
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2012/03/wallin_myontaa_puoltaneensa_dragsvikia_3338900.html
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2003/20030423 
http://en.wikipedia.org/wiki/Racial_segregation
http://www.henrymakow.com/illuminati_defector_mary_anne.html 
http://www.nogw.com/illuminati.html 

1 kommentti:

  1. Suosittelisin yleensä ottaen välttämään liiallista agitointia ja lukijan puolesta ajattelua sekä kovin rohkeita päätelmiä. Yleensä agitointi pistää epäilemään, etteikö kirjoittaja tiedolla pärjää vaan täytyykö vielä vedota tunteisiin voimallisesti. Lukijat tekevät väistämättä omat päätelmänsä ja juuri niiden tukemiseksi objektiivisuus ja lähteet ovat tärkeitä.

    Mahdollisimman hyvät, tarkat ja helpot lähdeviittaukset alkuperäisen tiedon lähteille ovat hyvä tapa lukijan auttamiseksi. Tässä artikkelissa niin osin olikin.

    VastaaPoista