sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Shokkifakta: Suomen vaalit sisältävät järjestäen vakavia vaalivilppejä illuminatihallinnon taholta!

Tänään 22.01.2012 on Suomen tasavallan presidentinvaalien ensimmäinen kierros. Moni lammasmainen ihminen luulee, että hänen äänellänsä on jotain merkitystä.  Voin valitettavasti kertoa, että sillä ei ole mitään merkitystä. Miksikö ei ole? Siksi, että "länsimaisessa demokratiassa" eli olemattomassa demokratiassa on illuminatin vaalivilpit alati mahdollistava vaalivilppikeksintö eli vaalisalaisuus käytössä! Tämä vaalisalaisuussääntö on oikea kameleonttiomainen satanistijärjestelmä, jolla järjestetään illuminatin ehdokkaat aina voittoon, sillä se ei takaa vaalien puolueettomuutta, vaan nimenomaan puolueellisuuden eli järjestelmällisen vaalivilpin!

Pohjustetaan ensin sitä faktaa, että mikä taho päättää Suomeen hallitukset ja presidentit eli valtiomme ja kansamme korkeimmat päättäjät? Kansako? Hah, no ei todellakaan. Maailmaa hallitsevan pedofilisatanistisen illuminatin Euroopan toiminnasta vastaa julkisesti viime aikoina puolueettoman kansalaismedian ansiosta tutuksi tullut salaseuraksi perustettu Bilderberg-komissio, joka päättää muun muassa Suomen tulevat hallitukset ja presidentit. Nykyisin istuva ja vaalivilpin todellinen joutsenlaulu eli Kataisen häpeähallitus on nimenomaan Bilderbergin hallitus faktisesti ja vieläpä yksi kaikkien aikojen röyhkeimmän vaalivilpin rikollinen lopputulema!

Järkyttävintä tässä todella järjestelmällisessä länsimaisessa vaalivilppijärjestelmässä on se, että myös mediat ja niiden julkaisemat gallupit ovat mukana tässä massiivisessa jatkuvassa vaalivilppihuijauksessa. Otetaan ensin käsittelyyn suomalaiset mediat, jotka teettävät ja julkaisevat presidentinvaalikyselyjä. Ensin on valtion omassa omistuksessa oleva Yle, joka on tunnetusti hallituksen eli tässä tapauksessa Bilderberg-hallituksen ohjauksessa eli suomeksi sanottuna suoraan Bilderbergin ohjauksessa. Sanoma Oyj, joka puolestaan omistaa käytännössä suurimman osan suomalaisista isoista mediajulkaisuista, kuten Nelosen ja Ilta-Sanomat, on Erkon-sionistisuvun omistuksessa. Tuo sama sionistisuku, joka siis johti Suomen Talvisotaan, ja joka lähes asuu Bilderbergin komissiossa. Entäpä MTV3 ja muut vastaavat kohumediat? Ne omistaa tietenkin ruotsalainen sionistisuku Bonnier, joka linkittyy Israeliin ja Bilderbergiin. Toisin sanoen kaikki suomalaiset merkittävät mediat omaavat taustan, joka linkittyy ensin Bilderbergiin ja sitä myötä maailmaa hallitsevaan illuminatiin.

Entä mitkä laitokset tekevät itse tutkimukset näille edellä luetelluille illuminatimedioille? Merkittävimmän tutkimuslaitoksen eli Suomen Taloustutkimuksen omistaa ja sitä johtaa Bilderberg-riistopuolue kokoomuksen sionistit. Samat tahot omistavat muuten myös Suomen Lehtiyhtymä Oy:n eli lisää merkittäviä medioita. TNS Gallupin omistuksen takaa löytyy puolestaan paljon globaaleja sionisteja eli bilderbergiläisiä muun muassa Yhdysvalloista ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Kolmannen merkittävän tutkimuslaitoksen eli Research Insight Finlandin omistuksessa pyörii myös muun muassa aiemmin mainitut Suomen normaalikansalaisia riistävät kokoomuslobbarit. Eikä pidä unohtaa myöskään sitä, että Suomen kaikilla päätelevisiokanavilla vaikuttaa kokoomussionististen politiikan toimittajien murtamaton blokki. Nämä toimittajat ovat joko omasta halustaan tai tahtomattaan vääristelemässä kyselyjensä tuloksia tarvittaessa vielä lisää varsinaisten tilastotutkimusten ohella.

Voinemme vetää siis todella helposti autenttisen ja täysin kliinisen faktapitoisen loppupäätelmän, että suomalaisia äänestäjiä manipuloidaan tietoisesti ostetuilla toimittajilla ja väärennetyillä gallupeilla, jotka väärentää pedofilisatanistiselle illuminatille mieluisaksi vuodesta toiseen ne tahot, jotka myös vuodesta toiseen hallitsevat koko maailmaa ja Suomea! Eli onko fakta yksinkertaisesti se, että Suomen kansa on vain kauttaaltaan niin tyhmää ja lammasmaista, että se äänestää niitä ehdokkaita, jotka vaikeuttavat juuri äänestäjien elämää ja huoraavat EU:lle, Bilderbergille, sionisteille ja pedofilisatanistiselle illuminatille?

Ei todellakaan! Suomessa on paljon valveutuneita, mutta mitä hyötyä siitä valveutuneisuudesta on, kun vaalit järjestetään salaisena lippuäänestyksenä eli toisin sanoen lähtökohtanaan illuminatin systemaattinen vaalivilppi. Miettikääpä hetki aivoillanne. Mitä se länsimainen demokratia olikaan? Poliittinen vapaus äänestää ketä vain. Jos sinä lukija menet sanomaan kulmakuppilaan, että äänestät Timo Soinia, niin sinua ei ahdisteta homoseksuaalisten miesten taholta rajan ylitse Venäjälle. Tai jos sinä lukija menet baariin sanomaan, että äänestät Pekka Haavistoa, niin Heinolan punaniskat eivät muiluta sinua auton peräkontissa Ruotsiin. Eli rautalangasta. Suomessa tai länsimaissa ei ole poliittista vainoa! Miksi ja mihin siis tarvitaan vaalisalaisuutta?

Toistan: Joten miksi suoraan sanoen vitussa länsimaisissa demokratioissa tarvitaan vaalisalaisuusjärjestelmä? Olemattoman poliittisen vainon takia? Ei, vaan ihan siksi, että jo vallassa olevat rikolliset voivat suhmuroida itsensä valtaan jatkossakin. Ajatelkaapa, jos sinun, naapurisi, minun ja kaikkien kansalaisten äänet olisivat yhdessä listassa nähtävissä jaettuina ehdokkaiden kesken. Silloin jokainen kansalainen voisi tarkastaa, että montako ääntä meni hänen suosikilleen ja onko ratifioitu vaalitulos oikeellinen. Jokainen kansalainen voisi myös todentaa, että hänen äänestä meni oikealle ehdokastaholle ja se myös hyväksyttiin. Mutta hei... Eihän se sovi Bilderbergille ja illuminatille, että Suomessa olisi Timo Soinin kaltaisia pääministerejä tai Paavo Väyrysen kaltaisia suomalaisia ajattelevia presidenttejä. Tarvitaan Kataisen ja Niinistön kaltaisia bilderbergiläisiä juoksupoikia, joille Suomi ja suomalaiset eivät merkitse mitään, vaan tärkeintä on illuminatiherrojen palveleminen ja tuleva Rothschildien maailmanvaltio!




Vielä kerran rautalangasta väännettynä se, että mitä länsimainen ja muun muassa suomalainen demokratia on:



  • Ensin kansaa valmistellaan valheellisilla gallupeilla lopulliseen vaalivilppiin. Gallupit tekee Bilderberg/illuminati ja gallupit julkaisee Bilgerbergin ja illuminatin mediat.
  • Sitten kansa äänestää salaisessa lippuäänestyksessä. Salaisen lippuäänestyksen seurauksena kukaan ei voi todentaa, että menikö ääni oikein ja otettiinko sitä edes huomioon. Suomeksi sanottuna vaalisalaisuus tarkoittaa siis sitä, että hallitus ja Bilderberg/illuminati voi järjestellä tuloksen vaikka lottoriviperiaatteella ja pulinat pois!

Sitten lopuksi tämän bilderbergiläisen valmistelun ja vaalivilpin jälkeen esimerkiksi Suomen presidentinvaalien lopputuloksena tulee Suomen jyrkän NATO-vastainen ja EU:ta vihaava rehellismielinen kansa valitsemaan tutusti presidentikseen pankkimiesten juoksupojan, ulkopoliittisesti taitamattoman, kouluttamattoman, EU-/NATO-lobbari Sauli Niinistön, Suomi menee NATO:n jäseneksi ja huoraa entistä enemmänkin EU:ta kohtaan. Samahan tapahtui jo eduskuntavaaleissa 2011, kun suurlobbari ja bilderbergisti Katainen valittiin Suomen johtoon. Onko kansan sitten uskottava tämä jyrkän ristiriitainen lopputulos ja myönnyttävä siihen, että vaalitulos oli relevantti ja oikeellinen? Ei todellakaan ellei kuulu Bilderbergin jäsenluetteloon!



Suomen kansalaiset haluavat autenttisen todennetusti presidentikseen Paavo Väyrysen tai Timo Soinin tapaista vahvaa kansanmiesainesta, jotka suitsevat kansan tahdon mukaisesti  EU:ta, NATO:a ja liittovaltiokehitystä, mutta uskokaa pois Suomen tuleva presidentti on vaalisalaisuusvaalivilpin siivittämänä kansan tahdosta huolimatta joko täysiverinen pankkilobbari tai homoseksuaali, jonka ainoa taito on ottaa ohjeita Bilderbergiltä eli lapsia Saatanalle uhraavan pedofilisatanistisen illuminatin palvelijalta ja viedä Suomi liittovaltioon!

Vaalisalaisuus on siis yhtä kuin länsimaisen demokratian rappio ja vaalivilpin suurin mahdollistaja! Vaalivilppi Suomessa ei ole mahdollisuus, se on vakio!


Lähteet:
http://bilderberg.infosota.fi/2009/05/15/vuoden-2009-bilderberg-kokous-lissabonin-sopimus-ja-laman-syventaminen/
http://www.sovereignindependent.com/?p=21522
http://www.henrymakow.com/illuminati_defector_mary_anne.html
http://www.bilderberg.org/lucis.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti