keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Shokkifaktat: Sionisti-illuminatistin virhe todistaa John F. Kennedyn osamurhaajaksi Israelin!

Atlanta Jewish Timesin omistaja juutalaissionisti Andrew B. Adler kehoitti julkaisussaan, että Israelin pelastamiseksi olisi pidettävä ylhäällä mahdollisuutta salamurhata Amerikan Yhdysvaltojen istuva presidentti Barack Obama. Tämän pöyristyttävän ajatuksen Adler esitti muun muassa siksi, että siten Hamasin (poliittinen puolue) ja Hizbollahin (poliittinen puolue) muodostama uhka Israelin kansaa ja suvereniteettia kohtaan poistuisi.




Heti kättelyssä voidaan vetää kliininen johtopäätös, että Adler ei joko ole korin viisain banaani tai toisaalta Adler on saanut käskynsä ylempää eli sionistien miehittämältä pedofilisatanistiselta illuminatilta. Kaikillehan on nimittäin selvää, että Hamasilla ja Hizbollahilla ei ole mitään konkreettista merkitystä Israelin olemassaoloon. Sen sijaan Mossadin suorittama false flaq -salamurhaisku Yhdysvaltain presidenttiä vastaan olisi selkeä syy hyökätä Israelin viholliseksi määrittelemään Iranin islamilaiseen tasavaltaan. Adlerin rikollisen päästön taustalla lieneekin siis Israelin sionistitalmudistien rasistinen viha Irania tai mahdollisesti jopa kenialaisperäistä Barack Obamaa vastaan!

Tämä Adlerin säälittävä avautuminen avasi kuitenkin samalla faktisesti ne todisteet, joilla voimme määrittää täysin selkeästi Yhdysvaltain aiemman presidentin John Fitzgerald Kennedyn eli JFK:n salamurhan Israelin tekosiksi! Hyvin "yllättäen" harvemmin sionistiomisteisessa valtamediassa kerrottu salattu totuushan on nimittäin se, että juuri JFK oli estämässä Israelin ydinasevaatimukset aikoinaan 1960-luvulla! JFK:n murhaaminen ei ollut Israelille edes samanlainen ongelma kuin vuonna 2001 toteutetut 911-iskut, sillä kaikki USA:n johtavat tahot halusivat jyrätä JFK:n pois tieltään.

JFK:n suurin vihamies oli USA:n silloinen todellinen johtaja eli Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n päällikkö ja todellinen änkyräsionisti J. Edgar Hoover. Mafian mukaan poikalapsia hyväksikäyttänyt ja tyllihameessa hihhuloinut kaappihomo-Hoover lienee ollut jo pelkästään harrastustensa perusteella takuumies myös pedofilisatanistisen illuminatin kärkipaikoilla. Lisäksi muun muassa JFK:n rauhanomaisuuteen ja hyvyyteen tyytymätön Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA, Yhdysvaltain armeija ja se tärkein eli niin sanottu Yhdysvaltojen varjohallinto eli sionistiset päättäjät eli koko illuminatin ulkokuori vastusti JFK:ta, joka muun muassa vastusti Vietnamin massamurhasotaa, jolla illuminati uhrasi vietnamilaisia viattomia siviilejä Saatanalle. Ei siis olekaan ihme, että Israelilla olisi ollut halutessaan vapaat kädet salamurhata JFK, sillä olihan jopa JFK:n aiempi tukija eli Cosa Nostra II kääntänyt selkänsä liikaa kukkoilleen ja Mafian lopulta pettäneen JFK:n vastustajaksi.

John F. Kennedyhän oli muutenkin ainoa 1900-luvun "virhevalinta" Yhdysvaltain presidentinvaaleissa ohi sionistisen illuminatieliitin ja juuri sen takia, että Mafia osti JFK:n isän John P. Kennedyn pyynnöstä JFK:n presidentiksi. Ette kai te arvoisat lukijat nimittäin kuvittele, että kansa valitsisi Yhdysvalloissa presidentin? Eihän niin tehdä enää edes Suomessakaan! Nykyisin länsimaissa on trendikästä valita presidentti vaalivilpillä ja sitten syyttää Venäjää vaalivilpistä.

Totuus on se, että me emme todennäköisesti koskaan saa tietää J. Edgar Hooverin hyvän ystävän Earl Warrenin suhmurointikomission takia kuka murhasi JFK:n. Sillä ei tosin ole juurikaan väliä oliko JFK:n murhaaja lopulta Mafian hankkimat kuubalaissalamurhaajat, Israelin Mossad, USA:n salainen palvelu, Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA vai mikä lie keskitetty taho, sillä ainoa fakta minkä me voimme kliinisen faktisesti sanoa on se, että murhaaja kuului pedofilisatanistiseen illuminatiin, ja että JFK:n raukkamainen salamurha mahdollisti Israelin ydinaseet! Sekä tietysti vietnamilaisten massamurhan eli Saatanalle uhraamisen jatkumisen. Toisin sanoen illuminatin keinotekoinen etuvartioasema Israel oli joka tapauksessa salamurhassa mukana! 

Barack Obaman salamurha mahdollistaisi taasen muun muassa Iranin pommittamisen taktisin ydinasein, joten ei ole mitenkään ihmeellistä, että Barack Obaman salamurhaa ehdottaa juurikin SIONISTI, JUUTALAINEN JA ISRAELILAINEN! Samalla nämä samat tahot saisivat jälleen omasta mielestään oikeutuksen kollektiivisilla rankaisutoimilla polttaa kansainvälisen oikeuden vastaisesti valkoisella fosforilla palestiinalaisia lapsia ja siviilejä Saatanalle. 

Huomaatteko! Mahmoud Ahmadinejad, Iran tai islam eivät ole ehdottaneet Barack Obaman murhaa. Iranin johtaja, Iran tai islam eivät myöskään murhanneet John F. Kennedyä. Onko tässä joku ristiriita, kun länsi kohdistaa jälleen kerran massamurha-aseitaan Irania kohtaan? Olisiko oikea kohde sittenkin Arabian alueen ainoa keinotekoinen valtio, alun perin Argentiinaan suunniteltu kansainvälisen oikeuden vastainen sionistien rasistivaltio Suur-Israel?

Muuten... Mitä kovia sanktioita Adler, sionistit ja Israel saivat tästä maailman mahtavimman miehen Barack Obaman salamurha-aikeesta? Ai niin eivät yhtään mitään... Ja ai niin eihän Barack Obama ole mikään maailman mahtavin mies, vaan pedofilisatanistisen illuminatin sionistien käsinukke samaisten sionistien mandaatilla!

Barack Obama kertoo saatanallisella käsimerkillä olevansa illuminatin miehiä


Maailma ei ole mustavalkoinen! Avaa siis silmäsi, unohda Iran ja kohdista silmäsi Israeliin. Lähi-idän ainoaan rikolliseen!

Lähteet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti