maanantai 12. maaliskuuta 2012

Shokkifakta: Syyrian tilanne paljolti illuminatin ja Yhdysvaltojen johtaman läntisen terroristiorganisaation lavastus Iranin invaasiota ajatellen!

Syyriassa kuulemma murhataan ihmisiä Bashar al Assadin hallinnon toimesta koko ajan. Samaa tapahtui kuulemma Libyassa aiemmin Muammar Gaddafin joukkojen toimesta. Siis sen Gaddafin, joka keräsi miljoonien libyalaisten kannatuksen mielenosoituksissa ja ajeli avoautossa Libyan kaduilla tämän "valtaisan" kansannousun aikana. Samanlaisia joukkomielenosoituksia on ollut al Assadin tukemiseksi. Nämä kaikki muun muassa Syyriaa ja sen johtoa herjaavat uutiset tulevat sionistijuutalaisten omistamien globaalien mediajättien AP:n ja Reutersin sekä yhdysvaltalaisten mediajättien toimesta.

Siis tällaisten mediajättien toimesta:


Ja tällainen on se oikea totuus:

Ja tällainen:


On käytännössä heti selvää, että Syyriassa ei tapahdu tällä hetkellä minkäänlaista rikosta Syyrian hallinnon toimesta. Syyriassa toki tapahtuu rikoksia tällä hetkellä ja kaikki valveutuneet tietävät, että kaikkiin merkittäviin rikoksiin on syyllisiä illuminatin ja Yhdysvaltojen tukemat al Qaeda -sissit, jotka tappavat siviilejä ja taistelevat hallinnon turvallisuusjoukkoja vastaan illuminatin käskystä. Kuvitellaan kuitenkin, että tämän kirjoituksen lukija on vähän naiivi, jolla ei ole kapasiteettia tajuta illuminatin ja länsimedian irvokasta valehtelua ja jatketaan hieman syvemmältä. Tällaisille ihmisille ei nimittäin kelpaa esimerkiksi Venäjän toimesta Syyriasta tarkkailijana olleen tohtori Johan Bäckmanin autenttiset todisteet mittavasta länsimedian huijauksesta. Koska Bäckmanhan on "Venäjän ystävä". Niin, mitä sitten? Ja edellä mainitun kaltaisesti ajatteleva ihminen on puolestaan maailman pahimman roistovaltion "USA:n ystävä". Eli tosiaan mitä sitten?

Otetaan esimerkki kotoisasta Suomesta. Jos nyt Helsinkiin rynnisi 1 000 ihmistä talikot ja kiväärit käsissä syrjäyttämään istuvaa hallitusta, niin luikkisiko Katainen ja kumppanit suosiolla pois ja antaisi "Ismolle" ja "Sepolle" vallan? Ei. Vaan poliisi ja tarvittaessa armeija estäisi kyseisen toiminnan. Sama tapahtuisi, vaikka väkeä olisi 10 000! Sitten, jos mentäisiin 100 000 tai miljoonaan ihmiseen, niin silloin homman ratkaisisi armeija. Eli kenen puolelle armeija menee. Siitä on kyse, kun puhutaan laillisista ja laittomista kansannousuista. Toisena esimerkkinä voidaan nostaa Yhdysvalloissa meneillään oleva "Occupy Wall Street" -mielenosoitusten sarja. Kyseessähän on ihan samanlainen kahina kuin Syyriassa tai Libyassa sillä poikkeuksella tietenkin, että Syyria tai Libya ei ole masinoinut niitä, kuten USA on masinoinut mellakat Syyriassa ja Libyassa. Miksei siis länsimedia, YK ja EU vaadi USA:n hallintoa vaihtoon, vaikka kansa mellakoi?

Eli täydellinen de jure fakta: Tunnustettu ja juridinen suvereenin valtion valtiovalta, kuten on Bashar al Assadin muodostama Syyrian johto, on velvoitettu ja oikeutettu kapinan tukahduttamiseen vaikka sitten voimakeinoin, jotta laki ja järjestys säilyy! Tarvittaessa valehtelevan länsimedian manipuloima länsimainen  kermaperse ei vain aina tajua edellä mainittua faktaa ja tosiasiaa, koska eihän länsimaissa nykyään mitään aseellisia kapinoita järjestetä! Itämaissa sen sijaan järjestetään ja ne tukahdetaan tarvittaessa väkivalloin lain ja oikeuden sallimana, kuten on aina tukahdutettu. USA:n ja länsimaiden rooli tällaisten konfliktien määrittelyssä on se, että jos kyseessä on USA:n ystävävaltio, niin tukahduttaminen on hyvä asia [esimerkiksi öljypankki Saudi-Arabia] ja sellaiset tukahduttamiset jopa vaietaan. Jos kyseessä on puolestaan USA:n tai Israelin [lue sionistien] vihollisvaltio, niin kyseessä on länsimaisen median mukaan todellinen kansanmurha, vaikka sitten tekaistujen uutisten toimesta.

Tästä edellä mainitusta on siis kyse koko niin sanotussa Arabikeväässä eli arabimaissa tapahtuneissa kansannousuyrityksissä. Yhtäkään kunnollista kansannousuahan ei ole edes nähty. Jossain tapauksissa vanha valtiovalta nitkahti liitoksistaan ja esimerkiksi Libyassa länsi hyökkäsi laittomasti. On tietysti täysin selvää, että ainakin 90% Arabikevään kansannousuyrityksistä on länsimaista johdateltuja systemaattisia vallankaappauksia. Oli vallankaappaukset ja kansannousut sitten minkä tahon organisoimia tahansa, niin selkeä fakta on se, että jokainen maa toimii omalla tavallaan omassa maassaan ja se on aina ollut itsenäisten valtioiden kiveen kirjoitettu oikeus ja oikeutus. Nyt vallalla olevan ulkopuolelta masinoidun Syyrian konfliktin osalta kaava on jälleen kerran täysin selkeä. USA, Israel ja länsiliittouma eli sionistinen illuminati ei voi mitenkään hyökätä Iraniin ennen kuin sen vahvimmat liittolaiset Lähi-idässä eli Syyria ja Libanon on kaadettu. Siksi Syyriassa ylipäätään on näitä oikeasti käytännössä hyvin minimaalisia sotaisuuksia. Lisäksi on käytännössä täysin varmaa, että Israel tulee suorittamaan tulevaisuudessa tekaistulla syyllä perustellun iskun Libanoniin, jos sionististen sotastrategistien mielestä Libanon on tulevaisuudessa varmuudella tapahtuvan Iranin invaasion osalta samanlainen uhka kuin Syyria. 

Tällainen edellä kuvailtu suoranaisesti raukkamainen olemattoman vihollisvaltion näivettäminen ja niin sanottu mediasalamurha ei ole tosiaankaan mitenkään uusi toimintatapa länsiterroristien ohjelmalistalla. Irak on kaikista konkreettisin esimerkki tästä rikollisesta länsivaltojen ja länsimedian suorittamasta kaksisuuntaisesta laittomasta agressiosta vilpillisine kauppasaartoineen, vilpillisine lentokieltoalueineen, vilpillisine todisteineen joukkotuhoaseista [joukkotuhoaseista, jotka USA itse tyrkytti aiemmin Irakille iranilaisten murhaamista varten] ja vilpillisine mediavalheineen, jotka vain ja ainoastaan tähtäävät vilpilliseen YK:n peruskirjan ja kaikkien sotasopimusten vastaiseen hyökkäyssotaan kerta toisensa jälkeen.


Joukkotuhoaseita ystäville a'la U.S.A....


Me kaikki nimittäin muistamme varmasti ehkäpä kaikkien aikojen törkeimmän mediahuijauksen sotatarkoituksen pyhittämiseksi eli kuwaitilaistyttö  Nayirahin solkotukset Saddam Husseinin sotilaiden olemattomista hirmutöistä keskosvauvoja kohtaan. Tuo lopulta Yhdysvaltain Kuwaitin suurlähettilään tyttäreksi paljastunut ihmispolo oli itsekin salaliiton ja rikoksen uhri, mutta keitäs on asiasta tuomittu? Onko nämä valehtelijamediat lakkautettu, onko vilpilliseen salaliittoon tytön pakottaneet herrat ja syylliset tuomittu? Entä onko Yhdysvallat suljettu kansainvälisestä toiminnasta tällaisen pöyristyttävän salaliiton toimesta? Ei, ei ja ei. Ainoastaan syytön mies Saddam Hussein hirtettiin ja Irak vallattiin laittomasti.




Näillä pedofilisatanistisen illuminatin agendaa suorittavilla länsivalloilla on siis paljon rautaa tulessa ja lopullisena määränpäänä on Iran. Länsiterroristeilla on kuitenkin Syyriaakin suurempi ongelma matkalla Iranin öljykentille ja yksityiseen rahapolitiikkaan sekä pankkimaailmaan, kun Syyria-asian kanssa asiallisesti ja rauhanomaisesti toimineet Venäjä ja Kiina ovat asettuneet poikkiteloin tätä uusinta sotaretkeä eli Iranin invaasiota kohtaan. Ja mikäpä selkein merkki edellä mainitusta, niin Venäjän vaalit leimattiin vilppivaaleiksi vailla minkäänlaisia todisteita. Länsimaiden myyrät yllyttävät Venäjän kansaa kapinoihin ja vastaavaan. Kaikki tämä on suurta salaliittoa, josta naruja vetelee illuminati Iranin öljy ja ennen kaikkea rahavarojen yhtenäistäminen mielessä! Lännen valehtelijoiden epäonneksi tilanne vaikuttaa kuitenkin siltä, että Venäjän kansa ei ole niin tyhmää lammaskansaa kuin länsimainen kansa on ja Vladimir Putinin kannatus on pilvissä läntisistä vehkeilyistä huolimatta. Ja Kiinan tapauksessa kommunistista valtaa ei millään vaalivilppivalheilla luonnollisestikaan kaadeta. Venäjän ja Kiinan vastustus Iranin invaasioon on kuitenkin mahdollista murtaa... Muun muassa Lontoon 2012 olympialaisten massafalse-flag-iskulla...

Lukija älä siis ajattele Syyrian tilannetta Bashar al Assadin syynä, vaan länsivaltojen masinoimien ja tukemien "oppositiotaistelijoiden" eli suomeksi sanottuna lähinnä al Qaeda -taistelijoiden ja ennen kaikkea länsivaltojen syynä! Tai muuten voitkin mennä yksinäsi eduskuntatalolle konetuliase kädessä kokeilemaan, että tuleeko sinusta Suomen pääministeri tai presidentti vai joudutko sittenkin poliisin luotien uhriksi tai mielisairaalan pehmustettuun pohtimaan sitä, että onko länsimedia sittenkin susi lammasten vaatteissa?


Lähteet:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=29524
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=26155
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=1859

1 kommentti:

  1. Bäckman saattoi puhua asiaa tuossa, mutta on paljon muitakin raportoijia. Ei tosin suomalaisia. Esim. Zuerst-lehdessä oli perin asiantunteva syyrialaissaksalaisen miehen suusta.

    Bäckman ei kelpaa, sillä hän on valehtelija. Ei, en ole USA:n ystävä enkä varsinkaan Israelin. Juuri siksi vastustan Bäckmania, sillä hän on Israelin agentti. Hänen päärahoittajansa eli käskyttäjänsä on lubavich-juutalainen oligarkki.

    Koska juutalaiset johtavat Venäjää, ei Putin tee miutään muuta kuin hieman teeskentelee vastustavansa, kun Syyria tuhotaan kaikkien silmien edessä. Jo kylmä sota oli silkkaa huijausta.

    VastaaPoista