perjantai 16. joulukuuta 2011

Illuminati aikoo mahdollisesti suorittaa kaikkien aikojen massiivisimman massafalse-flag-iskun Lontoon 2012 kesäolympialaisten avajaisissa [SHOKKITODISTEET]!

Lontoon olympialaisten avajaiset on määrä pitää 27.07.2012. On jopa sadoittain vakavia viitteitä siitä, että sionistien ja jesuiittojen johtama pedofilisatanistinen maailmaa hallitseva illuminati aikoo suorittaa kaoottisen false-flag-iskun olympialaísia, ihmisyyttä ja kansainvälistä yhteisöä vastaan. Kyseinen mahdollisen false-flag-isku palvelisi illuminatia monin keinoin.

Yksi merkittävin syy voisi olla Iranin lavastaminen iskun tekijäksi, jolla pedofilisatanistinen illuminati saisi oikean kätensä eli Pohjois-Atlantin "puolustusliiton" eli NATO:n hyökkäykselle oikeutuksen. Iranin suvereeni johtaja Mahmoud Ahmadinejadhan ehti jo havaitsemaan, että Lontoon kesäolympialaisten logo onkin itse asiassa irstasmielinen kunnioitus pedofilisatanistiselle sionisti-illuminatille. Edellä mainitun mahdollisen false-flag-iskun ja Iranin lavastaminen sen tekijäksi  saattaisi aiheuttaa jopa sen, että lammasmaiset politiikot ympäri maailmaa oikeuttaisivat pedofilisatanistisen illuminatin hallinnoimassa YK:n turvallisuusneuvostossa ydinaseen käytön "puolustussodassa" . Pedofilisatanistisen illuminatin kärkitavoitehan nimittäin on 300 miljoonan ihmisen maapallo ja yksi sairas maailmanvaltio.

Pedofilisatanistisen illuminatin tarkoitus voi olla  myös pelkkä massamurha eli ehkäpä jopa yli 50 000 avajaiskatsojan raakalaismainen massamurha tai vain pelkkä voimain näyte ja todellisen valvontayhteiskunnan alkusysäys. Mikäpä muu olisi nimittäin parempi näyttöpaikka pedofilisatanistiselle illuminatille kuin 4 miljardin ihmisen (lähemmäs 60% maailman väestöstä) seuraama kesäolympialaisten avajaistapahtuma? Joka tapauksessa on selvää, että kyseinen pedofilisatanistinen illuminati on valmistautunut iskuun, tuli iskua lopulta tai ei! Seuraavaksi esittelemme shokeeraavat todisteet siitä, että Lontoon olympialaiset saattavat olla tapahtuma, jonka seurauksena kansallisvaltiot tuhotaan Iraniin hyökkäyksen ja sitä myötä syttyvän III maailmansodan taikka laaja-alaisen poliisivaltiokehityksen myötä ja tilalle astuu Amerikasta Australiaan asti muodostuva niin kutsuttu "Rothschildien maailmanvaltio", jonka pääkaupungiksi on päätetty jo aikoja sitten, NIIN USKOMATONTA KUIN SE ONKIN, MUTTA 100% TOTTA, LONTOO!!!

Ensiksi Kansainvälinen olympiakomitea (IOC/KOK) siis päätti valintakongressissaan Lontoon sattumalta "maailmanlopun vuodeksi" nimetyn 2012 vuoden isäntäkaupungiksi eli tulevan Rothschildien maailmanvaltion tulevan pääkaupungin!

Toiseksi Lontoon 2012 kesäolympialaisten logo, joka on autenttisen faktuaalisesti pedofilisatanistisen sionismi-illuminatin ylistyslaulu pahuudelle:


Kolmanneksi Lontoon olympialaisten päänäyttämö eli mahdollisen massafalse-flagin päänäyttämö eli avajaisten massamurhan ykköskohde on varustettu stadionin katon osalta "illuministisilla valopylväillä" eli pedofilisatanistisen illuminatin vakiotunnuksella eli kaikkinäkevän silmän muotoisilla valopylväillä!


Neljänneksi (pitäkää hatuistanne kiinni!) Lontoon olympialaisten massamurha ja III maailmansodan aloitussykkeet on ilmoitettu aikoja sitten niin sanotuissa pedofilisatanistisen illuminatin korteissa! Näissä korteissa on ilmoitettu aikoja sitten muun muassa Yhdysvalloissa 2011 tapahtunut pedofilisatanistisen illuminatin suorittama 911-false-flag-isku! Nämä samat kortit jo 1980-luvulta kertovat myös kaoottisesta massamurhasta Lontoossa ja OLYMPIALIPUN VIIDEN PÄÄVÄRIN VOIMIN!


Huomatkaa, että väri musta on kortissa mustaihoinen mies - vain pedofilisatanistinen illuminati voi yltyä näin kieroon vihjailuun!

Ja viidenneksi... Shokkitodisteiden shokkitodiste... Kanadalainen rehellismielinen juutalaisperäinen filosofian ammattitohtori Henry Makow ja Makowin julkaisema illuminatin syväkurkun paljastama kuuluisa ja kammottavan barbaarinen pedofilisatanistisen illuminatin uhrauslista:

Jul 27Grand Climax (5 weeks, 1 day after summer solstice)Da Meuroral, anal, vaginal
human sacrifice
female (child or adult)
Games of the XXX Olympiad
London Olympics 2012 logo.svg
This is the clear version of the official logo.
There are four official base colours, and another version for the
2012 Summer Paralympics.
For more details, see section "Logo" below.
Host cityLondonEngland, United Kingdom
Nations participating141 (qualified)
204 (estimated)
Athletes participating10,500 (estimated)
Events302 in 26 sports
Opening ceremony27 July
Closing ceremony12 August
StadiumOlympic Stadium

Mitäs ihmisryhmiä siellä olympialaisten avajaisissa siellä pedofilisatanistisen illuminatin valvovia silmiä sisältävän stadionin lehtereillä oikein istuu... female (child or adult)...

PEDOFILISATANISTINEN ILLUMINATI JA SUURI SAATANALLE UHRAUKSEN KLIIMAKSI, 27 HEINÄKUUTA MAAILMANLOPUN VUONNA 2012 JA OLYMPIAISÄNTÄNÄ ROTHSCHILDIEN MAAILMANVALTION TULEVA PÄÄKAUPUNKI LONTOO!

Tarvitseeko tässä enää muuta sanoa? Tapahtui sitten nimittäin mitä vain, niin yksi asia on varmaa! Sionistien ja jesuiittojen miehittämä pedofilisatanistinen illuminati on valmistautumassa Lontoon olympialaisissa tekoon, jollaista ei olla ennen nähty! Kukaan ei voi nimittäin kiistää näitä autenttisia ja dokumentoituja faktoja!


Lähteet:
http://www.foreignpolicyjournal.com/2011/03/24/a-rothschild-plan-for-world-government/

3 kommenttia:

  1. Heps! Kisamaskotit vielä tähän juttuun..?
    Eikö nekin nyt kelpaa todisteesta, ykssilmäset heput...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ehdottomasti sekin on yksi vakava todiste!

      Kuten artikkelin alussa mainitaan:

      "On jopa sadoittain vakavia viitteitä siitä, että sionistien ja jesuiittojen johtama pedofilisatanistinen maailmaa hallitseva illuminati aikoo suorittaa kaoottisen false-flag-iskun olympialaísia, ihmisyyttä ja kansainvälistä yhteisöä vastaan."

      Eli todellakin artikkeliin on poimittu vain aivan kovimmat viisi todistetta, joskin on totta, että mainitsemasi maskottitodiste on kyllä aivan sitä kovinta ydintä!

      Ps. Hienoa, että Suomestakin löytyy lisää kaltaisiasi valveutuneita ihmisiä!

      Poista
    2. Meitä havahtuneita alkaa olla yhä enenevissä määrin. Jos kyseenalaistaa asioita ja mielenkiinto herää niin siinä vaiheessa on syytä sulkea se musta laatikko siellä olohuoneen nurkassa ja ostaa iltapäivälehti ainoastaan silloin kun haluaa sytyttää takkaan tulen tai lämmittää puusaunan. Netti on päivän sana, siellä sana on vapaa toistaiseksi.(kuinkahan kauan?) Netti on valtoimenaan roskaa ja suurin osa puhujista tavoittelee lihavaa tiliä.(tyypillistä ahnetta toimintaa, rahan perässä se on juostava tässä yhteiskunnassa) No, nehän on helppo tunnistaa ja mielestäni ensimmäisenä pitääkin selvittää puhujan motiivi. Ainahan se ei ole mahdollista mutta tyypillisimmät pois karsimalla pääsee jo pitkälle. Täytyy erottaa joukosta ne sanansaattajat jotka kykenevät irtautumaan ajatuksen tasolla siitä omasta länsimaisen ihmisen pienestä ympyrästä ja jotka ajattelevat muidenkin ihmisten puolesta. Näyttäisi siltä että haluat herätellä "sheeple":jä ajattelemaan kerrankin omilla aivoillaan ja haluat tietoisuuden leviävän ihmisten keskuudessa tästä karmeasta mahdollisesta skenaariosta. Valtaosan mielestä nämä Zion-olympiadit ja kaikki siihen liittyvä on vain hörhöjen ja mielipuolisten vainoharhaista sekoilua mutta se on sanahelinää koska he eivät ole käyneet läpi sitä valtaisaa tutkimusmatkaa tuhansia tunteja asioita tutkien. Helppouskoiset "löytävät totuuden" muutamissa tunneissa mutta kun käyttää todella sitä aikaa niin jossakin vaiheessa huomaa että sattumia on liikaa. Kokonaisuus hahmottuu ja se todella saattaa halvaannuttaa pienen ihmisen.

      Poista