sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Alienit lähestyvät mahdollisesti kohti maata - Shokkitodiste Merkuriuksen läheltä [NASA-materiaali todistaa]

Moni lammasmielinen disinformaatioutopiassa elävä ihminen ei tajua, että 
ihmiskunta on vain pieni osa maailmankaikkeutta, jonka alienit voinevat tuhota hetkessä niin halutessaan.

Nyt kuitenkin nämä lammasmieliset illuminatin disinformaatiolla elävät ihmiset joutuvat harkitsemaan näkemyksiään tarkoin, sillä NASA:n kuvamateriaali todistaa varsin aukottomasti, että Merkuriuksen lähellä on   massiivinen alienien emoalus. Muun muassa yhdysvaltalainen mediajätti FOX uutisoi asiasta näyttävästi.

Tämän NASA:n autenttisiin kuviin ja kuvamateriaaleihin perustuvan shokkiuutisen myötä ilmeni myös, että törkyjulkaisuna tunnettu keksittyjen uutisten ykkösmediana pidetty Weekly World News oli kerrankin oikeassa, sillä WWN uutisoi jo marraskuun loppupuolella suurin otsikoin alienien invaasiosta luotettavan paljastuslähteen perusteella.



Autenttinen kuvamateriaali ja lähes Merkuriuksen kokoinen todennäköinen alienien emoalus herättää luonnollisesti paljon kysymyksiä. Ihmiskunnan kannalta tärkein kysymys on ehdottomasti se, että ovatko kyseiset alienit illuminatin ystäviä? Mikäli kyseiset alienit ovat illuminatien ystäviä voi ihmiskunnan kohtalo olla lähellä. 

Tiedämme nimittäin muun muassa Alex Jonesin luotettavan Yhdysvaltojen hallintoon liittyvän paljastuslähteen myötä faktuaalisesti, että Yhdysvalloissa FEMA:n eli "Yhdysvaltojen hallituksen nopean toiminnan virasto ihmisten tai luonnon aikaansaamien tuhojen varalle" -viraston intresseissä on avata lähitulevaisuudessa erityisiä keskitysleirejä illuminatia vastaan kapinoiville siviileille. Tämä kehitys ja illuminatin alienkumppaneiden saapuminen maahan enteilevät miljardien ihmisten massamurhaa ja niin sanotun "Rothschildien maailmanvaltion" perustamista.


Alienien emoalus Merkuriuksen vierellä NASA:n kuvissa


Onko ihmiskunnan kohtalo siis käsillä vai onko tämä alienien alus vain läpikulkumatkalla aurinkokuntamme lävitse? Ole tarkkana ja muista, että alienit voivat tulla rauhassa, mutta mahdollisesti liskoihmisten miehittämän illuminatin disinformaatiossa heidän tulonsa vaihtuu pian vihamieliseksi, mikäli se vain hyödyttää illuminatia esimerkiksi maailmanvaltio- ja massamurhasuunnitelmissa!


Lähteet:
Dailytech.com
Weekly World News
Weekly World News
Infowars

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti