sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Shokkianalyysi: Sionistinen mädätys tapahtuu monin osin käsi kädessä!

Huomaatko mitään samankaltaisuutta?

Kuvassahan kasvonsa samankaltaisiin asetelmiin intopiukeana virittelee kepukameleontti eli oikeamielinen kokoomuslainen YKSITYISTÄMISJYRÄ Anne Berner ja Ruotsissa loisiva MAAHANMUUTTOTUPUTTAJA Barbara Spectre.

Sipilän tuhohallituksen villi kortti, kansalaisuuden häthätää saanut, Anne Berner vaikuttaa tekemistensä perusteella sionistilta ja ainakin sukunimi tukee kasaarikytköksiä. Mutta asia on salaisuus. Mutta joka tapauksessa siis toiminta miniterinä on kuin vimmaista aikuisten oikeasti oikeiden Sionin viisaiden pöytäkirjojen agendan toteuttamista!


Kukkuu?
Kansanedustaja jyrähtää: "Onko ministeri Berner liike-elämän Troijan hevonen valtioneuvostostossa?" -Talouselämä

Barbara Spectre sitä vastoin on kovanlinjan JULKISIONISTI, joka ei häpeile myöntää olevansa tuhoamassa ensialkuun Ruotsia sekä sen valkoista alkuperäispopulaatiota ja sitten koko Eurooppaa haittamaahanmuutolla! Ei tarvinne lisätä, että kyseessä Sionin viisaiden perusmissio!



Summa summarum: sinällään naisten toiminta on siis aivan samaa hasbaraa. Siinä missä Spectre tuhoaa Ruotsin kulttuuria, niin Berner tuhoaa Suomen infran myyden tai ainakin yrittäen myyden kaikki valtiollisesti tärkeät toiminnot ulkomaisille suuryhtiöille!

Eikä tässä yhtään yllätä se, että historian yksi legendaarisimmista valeoppositioista eli nykyisin hallituksessa lupauksiaan pettävä Perussuomalaiset on hiljaa kuin huopatossutehtaassa! Nimittäin PS on tunnetusti tehnyt sionismin rakastamisesta taidetta!


Jonkun "patalapun" päähänsä tunkenut "katolilainen" Timo Sioni (PS) pyllistelee hartaasti keksityn tapahtuman muistomerkillä

Kasvoista tuskin pitäisi pystyä tunnistamaan kahta sionistikuppaajaa, mutta kuinka kävikään? Ehkä se on se virne, kun valkoinen normikansa on taas kyykyssä, joka yhdistää?

Ps. Niin ja muistakaa, sionisti voi olla vaikka muslimi.

Lähteet:
http://www.talouselama.fi/uutiset/kansanedustaja-jyrahtaa-onko-ministeri-berner-liike-elaman-troijan-hevonen-valtioneuvostostossa-6542140
http://www.avotaynu.com/books/MenkNames.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti